Painkiller: Hell & Damnation PC, PS3, X360

A Farm 51 csapata felújítja a kultikus Painkillert az Unreal Engine-nel.
1623439172

E3 2021: A Saber készíti az új Painkiller-játékot

Jókora bejelentés indította a Koch Primetime műsorát. Hivatalosan is megerősítették, hogy újjáéled a szunnyadó Painkiller-franchise, az új játékon pedig nem más, mint a Saber Interactive csapata dolgozik.
1381046400

Itt az új Humble Weekly Sale

Az új Humble Weekly Sale főszereplője a Nordic Games, ami takaros csomaggal lepi meg azokat, akik legalább egy dollárt rászánnak az akcióra. Még négy napig lehet befizetni rá.
1372600800

Launch trailert kapott a konzolos Painkiller

Sokat kellett böjtölni, de végre megérkezett: péntek óta PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is kapható a Painkiller: Hell & Damnation. A remake-nek és folytatásnak is szánt játék launch traileréért erre fáradjatok!
1369645200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Annak ellenére, hogy közeledik a nyári uborkaszezon - létezik még ilyen? -, jut néhány megjelenés május utolsó napjaira is, ráadásul akad közöttük nem egy nívós cím, szóval tessék izzítani a kontrollereket!
1357745441

Áprilisban jön a konzolos Painkiller

Ugyan a számítógépes Painkiller: Hell & Damnation már tavaly év végén napvilágot látott, a konzolos változatra ácsingózóknak tavaszig kell várniuk. A rossz nyelvek szerint nem maradtak le semmiről.
1351580400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.
1350979200

Mit tud a Painkiller: Hell & Damnation?

Ha már a legutóbbi Painkiller-játékok nem éppen úgy sikerültek, ahogy azt a rajongók várták, a cím mögött állók inkább elővették az eredeti részeket, hogy újra eladhassák őket a harmadik generációs Unreal Engine-nel. Háromperces gameplay előzetest kapott a Hell & Damnation.
1349848859

Szerda reggeli galériafrissítés

Álmos szemeiteket miért is zsibbasztanánk tovább olvasással, amikor csupa szív screenshotokban is gyönyörködhettek. Az elmúlt pár napban is számtalan látványos képpel gazdagodtunk, melyek közül kiemelhetjük az új Painkillert, a Black Ops 2-t és a Ghost Recon új DLC-jét is.
1349360818

Megvan a Painkiller: Hell & Damnation dátuma

Tudjuk, hogy amióta nem a People Can Fly készíti a Painkiller-sorozatot, azóta erős lejtmenet mutatkozik minőség terén, de reméljük, hogy a lengyel Farm 51 ezúttal megállja a helyét. A kiadó megerősítette a Painkiller: Hell & Damnation megjelenési dátumát, s a hír mellé négy képet is csatolt.
1346050824

Painkiller: Hell & Damnation - képek és trailer

A lengyel Farm 51 minden tekintetben szeretne hű maradni az eredeti Painkillert fejlesztő People Can Fly-hoz. A Hell & Damnation alcímmel érkező új epizód visszatér a gyökerekhez, s a régi fegyverekkel küzdhetünk meg az elborult ellenség végeláthatatlan seregével. Friss látnivalók érkeztek.