E3 2012: Bejelentették a Dead Island folytatását

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Deep Silver az E3 apropóját ragadta meg, hogy bejelentse a Dead Island folytatását - mi valahol azt kívánjuk, bár ne tette volna, mert jelen pillanatban a játék címét tudjuk, minden mással kapcsolatban későbbre ígért tájékoztatást a kiadó. Nem gond, addig találgatunk: mit préselnek bele az új részbe a fejlesztők?

A Dead Island tavaly szeptemberben jelent meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, s bár hagyott némi kívánnivalót maga után, az kétségtelen, hogy a lengyel fejlesztőknek jól sikerült megfogniuk a zombis témát, és ütős kis akció-szerepjátékot varázsoltak a Holt Szigeten történtek nyomán. (Azt pedig már meg sem említjük, hogy volt idő, mikor imádkozni kellett, hogy ez a játék elkészüljön!)

A Dead Island viszonylag szép sikereket ért el, sokat pletykáltak a folytatásról is, amit végül a minap jelentett be a Deep Silver és a Techland: a játék címe Dead Island: Riptide lesz, a megjelenése pedig PC-re és "konzolokra" várható - több konkrétumról ne kérdezzetek, mert a kiadó nem volt hajlandó megosztani semmi érdemleges infót a játékkal kapcsolatban! A részletek még a nyáron befutnak...

10.
10.
Zombiekiller6
nem tudja valaki hogy mennyi idő kb. végig játszani a dead island 1-et????????
9.
9.
Zombiekiller6
én csak egy barátomnál játszottam vele egy pár órát de már annyi idő után monoton lett de lehet hogy csak azért mert nem játszok szinte semmit pc-n és fura volt, a hangulat viszont ott volt és ha lemegy az ára akkor lehet hogy meg is veszem
8.
8.
Thane
Juppi. Az első rész jó volt, várom kiváncsian
7.
7.
Papus
Nekem az egyik legnagyobb csalódás volt.Kiadták minden idők legjobb traillerét róla,tele szívfacsaró jelenetekkel,a játékban meg semmi ilyen nem volt,sőt szöges ellentéte lett:0 dráma,0 sztori,0 szerethető karakter.Ráadásul a csapkodás is elég monoton tudott lenni,az meg rohadtul idegesített,hogy egy egész napos csontozásra kitalált hentesbárd nyóc' ütés után olyan tompa volt,hogy akár a nyelével is többet sebeztem volna.
6.
6.
adikas
Én úgy tudtam Dead World lesz a folytatás címe.
5.
5.
Ventus
Kövezzetek meg ,de nekem ez volt a legjobb zombis játék amivel játszottam. Én élveztem az egészet. A left for dead is tetszett de az kicsit üres ehhez képest szerintem.
4.
4.
p3ti
#1: Énis zombi fan vagyok , de nekem nem tetszett :\ Egyszerűen monotonná vált számomra. Attól még másnak tetszhet , kíváncsian várom a folytatást.
3.
3.
sleki666
Nagyon jó hangulata volt, főleg az Act 1-nek a nyaralóövezetben, de a többi sem volt rossz. Kíváncsi leszek a folytatásban milyen helyszínek lesznek és mit újítanak. Én már várom is!
2.
2.
samatagrav09
#1: Nekem is tetszett be is szereztem ütögettem őket kivittem és röhögtem mert a történet olyan egyszerű mint egy ceruza végén lévő radír
1.
1.
markoci555
le lehet szólni a dead island-ot, de aki annyira zombi őrült mint én az majdnem minden ilyesminek örül, nem a legjobb zombis játék, pl. left 4 dead közelébe sem érhet, de valószínűleg jobb is lesz mint az 1-es
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...