E3 2012: F1 2012 - körözgetés az USA GP-n

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 6.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt a Codemasters megígérte, az idei expón ki lehet próbálni az idei Formula 1-es játékot, ráadásul egy olyan pályán, ami idén debütál a versenynaptárban. A texasi Austinban rendezik a 2012-es Amerikai Nagydíjat - ezt már gameplay közben is megcsodálhatjuk.

Az InsideSimRacing munkatársai már kipróbálhatták az F1 2012-t, ráadásul a maximális élmény részeként csinos kis cockpitbe is beülhettek. A játszható pálya valós mását Austinban találjuk, itt még a hús-vér pilóták sem körözhettek, de a virtuálisan már kipróbálható az E3-ra látogató szerencsések számára. Az F1 2012 szeptemberben jelenik meg PC-re és konzolokra.

12.
12.
K.Gyuri
Olcsó vásári mulatság portékának tűnik, elképesztően gagyi. A hangok nem valószerűek, a grafikai motor ötvenezer éves, mégis, erről még hány bőrt akarnak lehúzni? Ez simán egy kiddie F1, kéne rá egy "14 éven felülieknek nem ajánlott" címke és akkor azt mondom, korrekt a kiadó. Az egész sorozat ilyen félkész, szélhámos ostobaság tele hiányosságokkal és hibákkal. Ez sem lesz jobb, mint az első kettő, miért lenne...
9.
9.
Batman
Hát ez marha jó! Amúgy valakinek BOX-on nincs kedve kitolni velem a cooppot? kellenének az achievementek.
8.
8.
FrostsoulHD
#7: Jól néz ki a sisakon belüli nézet, de inkább tolnám ezt :)
7.
7.
rzlyo
:D kurva gagyi, ehhez képest: http://www.youtube.com/watch?v=hJAOA-Sk4aM
6.
6.
simon 555
#3: ezt a copy/paste dolgot szerintem nem lehet megmondani egy videóból ahol körözgetnek...semmi más infó még nincs róla.
amúgy meg lehet állítani a játékban kormányzásnál és gáznál is holt teret.valszeg rosszul van csak beállítva,vagy meg valaki így szereti.
5.
5.
Donpedro
Csak szerintem nincs nagyon rendben a hangzás? :/ Főleg leváltásnál, tisztára a Grand Prix 2-re emlékeztet o.O
4.
4.
sKater_M
Nem hiszek a szememnek!! Végre normális tv kamera nézetek. :D
3.
3.
galmat
Jöhetne DLC-ben is nyugodtan, teljes áron pár új kocsit egy copy&paste játékot érdekes lesz. Amúgy a videóban csak nekem tűnik nagynak a lag, mire reagál a játék a kormányra? Egy sportágban, ahol század másodpercek döntenek ez elég komoly hiba.
2.
2.
simon 555
jónak tűnik.
kellene még pár infó róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...