E3 2012: Új képeken a Medal of Honor: Warfighter

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 6.
  • Képek
Link másolása
Az EA kiadott egy kosárnyi friss screenshotot a Danger Close következő játékából, a Medal of Honor reboot második felvonását szemléltetve. A háború magasztos pillanatai elevenednek meg előttünk - a Frostbite 2 némaságra ítélve is jól vizsgázik. Megjelenés ősszel.

A különleges osztagok élete nem csak játék és mese, elképzelni sem tudjuk, hogy mit meg nem tesznek hazájukért. Oké, van róla fogalmunk. John Goodrich, a Medal of Honor: Warfighter producere a hétfői EA konferencián elmondta, a játék missziói 100 százalékosan megtörtént eseményeket dolgoz fel. Vajon a valóságban is 5 másodperc alatt meggyógyulunk a bekapott lövedékektől?

14.
14.
Hubert Cumberdale
#11: Az igaz, de az egész ebből indlut:
"Vajon a valóságban is 5 másodperc alatt meggyógyulunk a bekapott lövedékektől?"
Szerintem itt nem erre gondoltak, hanem a regenerálódásra.
12.
12.
filk
#5: talan meg a rainbow six-ek
11.
11.
odin2011
#9: mér van olyan játék ahol ha meghalsz kiirja hogy kész meghaltál töröld le a gamet én igy értettem ilyen szarintem sose volt:)
10.
10.
odin2011
de pl én azt veszem inkább észre a képeket nézve hogy pl az egyik képen még a rip-stop szővés is látszik az egyenruhán én inkább kapom fel ilyenekre szívesen a fejem nem arra hogy rögtön meghalunk vagy nem :)
9.
9.
Hubert Cumberdale
#8: Nem tom mikor kezdtél el játszani, de a játékok létezése óta rohadtul nem így van ;)
8.
8.
odin2011
Jaj emberek most télleg azon van a háborgás hogy az ember regenerálodik egy JÁTÉKBA??? :D akkor akinek nem tetszik ez nem mintha a játékok létezése óta nem igy lenne :) az mennyen el igazi harctérre és ott majd nem regenerálodik ujra ...... háttt...:)
7.
7.
odin2011
#2: Ez játék elég élvezhettlen lenne ha rögtön meghalna az ember nem?:) plusz lehet egy játékot nehéz szintemn is nyomni
6.
6.
Zombiekiller6
ez jobban tetszik mint az előző de nem annyira hogy megvegyem, bár tetszik a kicsi BF és MOH hangulat keveréke
5.
5.
miki1105
Ebbe a halálozásba bele lehet kötni de akkor mondjatok egy olyan játékot amiben normálisan halsz és persze FPS. Én akárhogy gondolkodom ilyen stílusban (mármint lödözös játék) max az ArmA lenne más nem ugrik be.
4.
4.
hl89x9
a különleges alakulatos katonáknak az egészségük is%2lûClönleges :P
2.
2.
MoRT2195
Az ilyen élő demókon MINDIG csalással játszanak. Tavaly a Modern Warfare 3 videónál amikor elszállt a kontroller, akkor ott látható is volt a "cheats" menüpont. Idén a Most Wanted videónál egyszer neki koccant a falnak a csávó és a rendőrök körbe vették, a csík fel is ment maxra, egy ideig úgy is maradt, de tovább tudott menni... :D
Meg ez logikus, hogy csalnak, kicsit ciki lenne, ha ott meghalnának, vagy valami és újból kéne csinálni :)

"a játék missziói 100 százalékosan megtörtént eseményeket dolgoz fel. Vajon a valóságban is 5 másodperc alatt meggyógyulunk a bekapott lövedékektől?"

Nem azt mondták, hogy valósághű lesz, ha nem, hogy megtörtént eseményeken alapul. De ahogy Cuppak is mondja, van nehézségi szint a játékokban. Easy-n 30 golyó kell legalább, hogy meghaljunk, legnehezebben meg 2-3...
1.
1.
Cuppak
Easy módban tolták, nem kockáztathatnak, főleg hogy 1 béna csávó tolta :), eddig az összes MOH nehéz volt, gondolom ez is az lesz! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...