E3 2012: NFS: Most Wanted képözön és videó

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 6.
  • Képek
Link másolása
A Criterion Games már nem titkolózik, a bejelentés és debüt videók után már ontják magukból az új screenshotokat a Burnout utóízzel rendelkező Need for Speed: Most Wantedből. BMW-k, Lamborghini-k és Porschék menekülnek a rend éber őrei elől.

Gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy miként nevezik a Criterion új játékát, simán ráragaszthatnák a Burnout címet is. Megértjük a rajongókat - az új vonal már korántsem Need for Speed-es. Hatalmas nyílt terep, ahol letérhetünk az útról. Rombolás határok nélkül. Van egy cél, ahová oda kell érnünk, rajtunk múlik, hogy miként. Az új Most Wanted november elsején jelenik meg az összes létező platformra.

 

 

43.
43.
shatterhand
#42: 1. a most wanted1ben is volt hasonló
2. nem lopták,mert ugyanazok csinálják akik a burnoutot is

Mondjuk nekem nem tűnik annyira vészesnek. A burnout egyre dúrvább lett borulások terén (legalábbis a revenge részig), de itt csak a lassítás meg a hátranézés amit átvettek onnan.
42.
42.
gamerman15
#41: De ez nem Burnout hanem NFS(a neve alapján).Tudom jótól lopni nem bűn de nekem kicsit illúzióromboló az ilyen fajta kocsizúzás.
41.
41.
shatterhand
#40: nem reális, de látványossá tesz egy autós küzdelmet
burnout3ban kezdték el alkalmazni és érdekes akkor ezzel nem volt gond
sőt ez dobta fel igazán a játék hangulatát
40.
40.
gamerman15
#30: Én sem értem minek bele.Nagyon nem reális ha úgy nézzük plusz eléggé gagyin néz ki.
39.
39.
gamerman15
#29: Oké ezt nem tudtam. Nem szoktam mobilos játékokkal játszani így gondoltam hogy a Ridge Racer-ből van.
38.
38.
shatterhand
#35: 2hete a most wantednek mindneki örült.
most 10perc gameplay után már szar és nem ez NFS vagy MW

Elolvastátok,hogy működik az online része? Milyen lesz a MW ranglista?

Underground3-nak addig fogtok örülni míg bejelentik.És ez tartani fog az első gameplayig.
Én nem mondom,hogy tutira jó lesz ez. Nekem is hiányzik a festés. De ha már mások is a realítást keresik akkor ne mondjátok,hogy olyan sok pingás kocsi futkározik az utakon. Az éppolyan ritkaság mint a ferrarrik,meg a lambók.
Nekem is hinyzik a festés, de csak mert nem akarok ugyanolyanokkal versenyezni.
Minden másban jónak tűnik a játék. Hol a most wanted? Hát az egész online része erre fog épülni. Folyamatosan versenyezned kell. Ha vhol indul egy verseny odamész, beállsz a sorba és visszaszámláláskor gázt adsz. Nem úgy megy,hogy kis töltőképernyő, fel vagy sorakozva a többiekkel egy vonalba. Na ,így azért mindjárt életszagúbb a városi versenyzés.

Meg kell várni pontosan hogy működik az egész játék. Vmi festés lesz,mert olvastam egyedi mintákról vmelyik oldalon. De tök felesleges 10perc után megint leírni egy játékot. Jön a nyár, azt úgyis beindul az infóáradat.
A legjobban inkább a multi részre kéne figyelni. Mert az SSX-ben is ügyesen elterelték a népet az autolog irányába, mire valójában kiderült,hogy nem is lehet multizni haverokkal.
37.
37.
5T3V3N
#26: Guitarlordnak igaza van , nem a űrsiklóvá tuningolom a fater Civic-jét stílusú NFS az igazi, eredeti! Ezt ne felejtsük el!!!! Az underground meglovagolta az akkori Faszt és Fúriát mániát (Gy.k. Fast & Furiuos -leszögezem, egy patinás akciósorozat).
Viszont a tömegeknek azért áll a Underground közelebb a szívéhez, legalábbis nekem, mert valahogy jobban beleéli magát az ember, elérhetőbb a dolog, egy Saleen GT-t valószínűleg sosem hajt ki a fórumozok nagy része az osztrák A1-esen 300-ra.
36.
36.
5T3V3N
#35: Hajrá! Már vagyunk ketten! Támogatlak!
Mondjuk egy ilyen szöszölős ,de nem annyira hardcore majmolós tuning mehetne bele, jó kis versenyszisztémával, töréssel és a törésből eredő károk pengetésével
(Underground 1+2) + Most Wanted + törés + babes
35.
35.
Game Fan
Nemhogy indítanánk egy petíciót lobbizva a jövőévi Underground 3-ért! Egy év alatt csak kinövi majd magát MO-ból és biztos vagyok benne, hogy nem csak mi vagyunk azok akik ezen a ***** fel vannak háborodva és kérnek egy U3-at! Valaki velem tart?
34.
34.
Jinbobo
#26: egyetértek.
Ez a Nfs tényleg egy Burnout paradise akadékoskodó rendőrökkel vegyítve. Valószínű jobb lett volna ha a Hot Pursuit után nem vállalnak el mégegyet, mert tényleg kezd elburnousodni a sorozat. A Hot Pursuit nagyon jó game volt, volt benne egy kis Burnout, de legnagyobb részt a Nfs hatás volt benne érvényben. Itt a Most Wantednél, viszont, van benne egy kis Nfs, viszont legnagyobb részt a Burnout hatás jellemzi. Vagyis átestek a ló túl oldalára...
Ettől függetlenül nem lesz rossz game.
33.
33.
amd33
Ez egy kibaszott Burnout semmi köze az nfs-hez, kalap kaki nagyon gáz...
32.
32.
kharami
Errol a szarrol nem is kene tudositani mar....csak meglatok egy hirt errol es ideges l leszek!!
31.
31.
azureknight0715
Mikor meghallottam hogy az új nfs a most wanted folytatása, vagy rebortja lesz örültem neki. Az ember ilyenkor azt gondolná hogy egy jó részhez való visszatérés csak jó lehet. Majd miútán megláttam róla az első videot,végig sem néztem, felénél kikapcsoltam és annyit mondtam magamban hogy megb*szhatják. A legszomorúbb hogy azon a néven adják el ami az utolsó, tényleg jónak mondtható,sőt nagyon jónak mondható játék volt. Mondhatni még azt a kis reménysugarat ami a nfs kedvelőben volt azt is elvesztették ezzel. Szánalmasan hülyék másra nem tudok gondolni.
30.
30.
markoci555
ez a nekimegyek azt kilökődik az autó jó dolog, de most minek ebbe?Valahogy mást vártam na mindegy még biztos lesznek infók
29.
29.
greenmelon
#19: Ez a dolog már benne volt a kb. 8 évvel ezelőtti mobilos Asphalt Urban Racingben szóval nem ám a Ridge Racer szarta a spanyolviaszt. ;)
27.
27.
Batman
Én már nem is mondok semmit. Várom a jövő évit hátha nem egy Burn Outot kapok. Egyszerűnek levegőnek nézem eztán :)
26.
26.
guitarlord
#4: A Criterion egyáltalán nem cseszte volna el az NFS szériát, ha megálltak volna a Hot Pursuit után, vagy ahhoz hasonlót alkotnának.

Ahogy elfigyelem, az itt kommentelők többsége akkor kapcsolódott be az NFS sztoriba, amikor annak már semmi köze nem volt az első 3 rész egyikéhez sem...nahh azok voltak a NEED FOR SPEED JÁTÉKOK így csupa nagybetűvel utána is volt egy-két jobb darab, de a Criterion igenis keményen visszahozott az eredeti érzésből a Hot Pursuit-tal...semmi körítés, semmi történet, nincs tuning, nincs óriási bejárható terület, csak annyi modern köntöst kapott a játék, amennyire szüksége volt, hiszen kétszer ugyanazt elég nehéz eladni (bár az Activision a CoD-dal mégis meg tudja csinálni, ebbe nem megyek bele...) és azt hiszem, aki az első 3 rész miatt szerette az NFS-t az tudja miről beszélek.

Természetesen tiszteletben tartom azon rajongók véleményét is, akik azt mondják, hogy a Most Wanted óta nem volt normális NFS, az emberek különbözőek, Én sem azt mondom, hogy az MW (jéééé, csak nem az első számozatlan CoD?:D) egy rossz játék volt, csak Nekem igenis kellett a sok "modern" NFS után egy úgymond "retro" játék, ami kicsit visszavisz a múltba, amikor ez az egész még új volt és persze kap egy kis modern utóízt:).

A Ferrari pedig azért nem szerepel egyetlen NFS játékban sem, mert a jogok a Turn 10 (Forza Motorsport játékokból lehet ismerős) tulajdonában vannak, és gondolom az EA nem akar fizetni ilyenért, persze ez megy visszafele is, mert az EA birtokolja a Porsche jogokat, ezért nem kerülhetett be elsőre 1 Porsche sem a Forza 4-be...
25.
25.
Wolverine
Nincs baj ezekkel az újabb nfs-ekkel, csupán annyi hogy nem need for speed néven kéne eladni őket, mert a régi nfs szintet meg sem közelítik, csak izomszaga van az egésznek és már nagyon érződik hogy kifogytak az ötletekből is, amit a most wanted cím is jól tükröz. Sajnálom, pedig egykoron hosszú órákat, vagy akár napokat is elvoltam a régi szériákkal...
24.
24.
Zombiekiller6
ahhhhh ez a criterion nem tudja mi kell a gamernek
#22: én is hiányolom a festést és tuningot de én ezt sem fogom megvenni mint ahogy a carbon óta már 1-et sem mert pont a festés és tuning miatt éreztem egyedinek a kocsim és ez egy hatalmas pluszt adott az élménybe
KÉREM VISSZA AZT AZ NFS-T AMI MIATT ELKEZDTEM AUTÓS JÁTÉKOKKAL JÁTSZANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23.
23.
miki1105
Ha ezt a részt is elbasszák, akkor szerintem az NFS sorozatnak vége.
22.
22.
shatterhand
Festést, tuningolást hiányolom ,de nagyon.Az azért mégiscsak jó volt benne. Most így mibe különböztessem meg magam a többiektől? Piros vagy citromsárga legyek?
Néha nem értem a fejlesztőket. Azt mondják szerettük, az elsőt. Sokaknak az a kedvence. 10ből 8-9 mégis csak hiányolja a tuningot. Szal akkor süketek ezek??


Minden másban nekem megfelel. Első nap megveszem így is. Fizika, kocsik,üldözés ,város és mindezt online -ban végre.
21.
21.
shatterhand
#1: Az egész online része egy most wanted lista lesz.
20.
20.
gamerman15
#15: Ja az nagyon jó volt.Nekem még drift tetszett nagyon a Carbon-ba.Haverokkal bajnokságot rendeztünk és egyszer sikerült elérnem az 1millió pontott.Azóta nem sikerült újra.
19.
19.
gamerman15
ezt a "nitróval nekimegyek az ellenfélnek és az nyom vagy 3 bukfencet" dolgot teljesen lemásolták a Ridge Racer Unbounded-ból.
18.
18.
KeXxX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...