E3 2012: Gameplay a LEGO Gyűrűk Uráról

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 7.
  • Videó
Link másolása
Az E3-on három LEGO-játék is képviselteti magát, és míg a LEGO Batman 2-vel és a LEGO City-vel már foglalkoztunk tüzetesebben, a LEGO The Lord of the Ringsről még csak most került elő egy hosszabb gameplay felvétel. A jelenet a trailerben is látott Barlog-kalandot bontja ki.

Bár nem értjük, hogy az alapvetően viccesnek szánt LEGO The Lord of the Rings miért pont a Gyűrűk Ura első részének egyik legszomorúbb jelenetével mutatkozik be a publikum előtt, de hát ez legyen a legnagyobb bajunk: a trailer után gameplay formájában is itt a Szövetség és a Balrog, megcsodálhatjuk Gandalf miként végez a bestiával, Frodóék pedig hogyan jutnak ki Móriából.

A videó magáért beszél, de azért egy fontos újdonságra felhívjuk a figyelmet: most már nemcsak karakterek, hanem a jelenetek között is válthatunk, egyjátékos módban eldönthetjük, hogy Gandalffal akarunk-e megmenekülni, vagy inkább Frodóékat terelgetnénk, kooperatívban pedig párhuzamosan teljesíthetjük a sztoriszálakat. Megjelenés ősszel.

 

11.
11.
frenkyboyhun
tökéletes párosítás :)
10.
10.
Moldren
9.
9.
hcvagyishardcore
Én imádom a LEGO gameket :D És ennek örülök , hogy ezt is megcsinálták:D
8.
8.
princeps27
#3: Mi van rád erőltetik hogy játssz vele vagy mi. Ennek is van közönsége, onnantól meg nem mondhatod hogy nincs értelme
7.
7.
rics92
#3: Nem vágom mi bajod van a LEGO játékokkal...a legigényesebb film-adaptációk lényegében, nem kötelező szeretni de azért a gyalázatosságtól messze vannak :)
6.
6.
Hubert Cumberdale
#3: Nem tudom mi a gyalázatos ebben... A kis gyerekeknek tökéletes, akik szeretik az eredeti filmeket, amik alapján készítik, persze biztos sokan inkább nindzsagédent adnak a gyereknek, de szerintem ezzel semmi baj.
5.
5.
JohnMarston
én...ezt nem értem :D csinálhatnának Power Rangers-ből is Gyűrűk Urás játékot is ennyi erővel, nem?
4.
4.
hakydakillah
Sokkal jobban örülnék annak a Lego City-nek, melyett Wii U-ra mutattak be. Az egyszerűen zseniális, imádnám tutira :-D
3.
3.
Lorthirash
#2: Ez egyszerűen gyalázatos nem értem mire jó ez a LEGO buzulás semmi értelme......
2.
2.
Régen az volt a szokás, hogy a róka nyúzta meg "társat", manapság úgy látszik teljesen megfordult a kocka: szerencsétlen Vukot már csontig rágták ! :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...