LEGO The Lord of the Rings , 3DS, DS, PC, PS3, Vita, X360

Újabb LEGO-játék, csak ez éppen a Gyűrűk Ura-trilógia alapján készült.
Típus: Akció, Fantasy

Visszatért a Steamre a LEGO Gyűrűk Ura

Bő egyéves kényszerpihenőt követően újra kapható a Steamen a LEGO The Lord of the Rings és a LEGO The Hobbit. Az előző generációra megjelent konzolos változatokról egyelőre nincs hír.

Hová tűnt a LEGO Gyűrűk Ura és Hobbit?

Egyik napról a másikra kámforrá vált a digitális boltokban a LEGO The Lord of the Rings és a LEGO The Hobbit. A hirtelen eltűnés hátterében a játékok licencelt zenéi állhatnak.

Most a LEGO The Lord of the Rings lett ingyenes

A Humble Store-ban most egy újabb platformert kínálnak ingyen, ez pedig a Gyűrűk Ura-filmeket feldolgozó kaland, a LEGO The Lord of the Rings. Az ajánlat csak ma érvényes, szóval "fussatok, bolondok"!

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.

Heti akciók és leárazások - 45. hét

Most vasárnap sem merült feledésbe a lassan szokásossá váló leárazásokat tartalmazó vásárlási útmutatónk, melyből a net legjobb ajánlataiból szemezgethettek a pénztárcátok viszonylagos kímélése mellett.

Heti akciók és leárazások - 43. hét

Néhány óra múlva kezdődik október utolsó hete. Az akciók jönnek és mennek, de mi gondoskodunk róla, hogy a Gamekapocs olvasói mindig tudjanak róluk. Reméljük, elégedettek lesztek az eheti választékkal is!

100 milliónál jár a LEGO-sorozat

Mérföldkőhöz érkezett a LEGO-sorozat, az építőkockás videojátékokból mára több mint 100 millió példányt adtak el összesen. Mondani sem kell, a játéktörténelemben csak néhány széria tudta megugrani ezt a lécet.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

LEGO The Lord of the Rings teszt

A Traveller’s Tales keresve sem talált volna jobb időpontot a Középfölde világán játszódó LEGO-játék kiizzadására, mint a december, amikor is mozikba került az első Hobbit-film. Már megint Gyűrűk Ura lázban égünk, s ez már krónikus.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.