E3 2012: Új képek és trailer az F1 2012-ből

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 7.
  • Képek
Link másolása
Az már alap, hogy az összes versenypálya és istálló képviselteti magát az F1 2012-ben. Itt lesz az új, austini pálya, de az újonc pilóták is részt vehetnek egy oktatómódban. Megtanuljuk, hogy miként kell vezetni egy F1-es autót. Itt az E3-as előzetes, egy adagnyi screenshottal nyakon öntve.

A Young Drivers Test-ben a nulláról kezdünk, megtanuljuk tökéletesen teljesíteni az adott kört, miközben a lehető legtöbbet hozzuk ki az autóból. Az időjárás szimulálása is továbbfejlődött - nagyon is elképzelhető, hogy a pálya egyik szakasza vizes, míg a másik száraz. Mondjuk ezt már évek óta hangoztatja a Codies - lehet lesz belőle valami? Végre nem egyből a mélyvízbe dob a játék, elvégre a Lap Tutorials segítségével, maga Anthony Davidson meséli el, mire kell figyelnünk az adott pályákon. Ismeri a srácot valaki?

A játék 2012. szeptemberében jelenik meg. Csekkold az új képeket és az expós trailert.

 

12.
12.
Bond71
EZT MÉNEM TESZIK BE HÍRNEK???? AKÁR HOL KERESEM SENKI SEM FORDÍTOTTA MÉG ITTHON PEDIG A F1 2012 TÉKRÓL VAN BENNE INFO:

http://www.youtube.com/watch?v=fXucy0VvAP0

VALAKI FORDÍTSA LE MÁR 4. NAPJA KINNT VAN A CODIETÓL IDEJE LENNE!!!
11.
11.
#7: Elmerengtem egy picit, aztán rájöttem a tökéletes megoldásra : menjenek vissza a jogok az ISI-hez ! :D Anno az F1-2002 és a Challange-t is ők csinálták és lám milyen jó volt mindkettő. A legutóbbi termékükről nem is beszélve. :)
10.
10.
frenkyboyhun
Én már nagyon várom és tuti h beszerzem nekem a 11 is bejött .
9.
9.
ATi0021
#7: Részemről rendben van, hogy a Codemasters fejleszti, így legalább van több platformra is. Még mindig jobb, mint egy EA aki még fele ennyit se kezdene vele. De azért az elég, gáz hogy ami már az F1 2010be megvolt és jó volt az az F1 2011be már nem volt jó. Vagy az, hogy bizonyos pontokon még a PSP-s F1 2009 is többet adott. F1 2010be volt jó erősorrend addig az f1 2011be gyászos volt. Force Indiák leghátsó sorba, ToroRosso általában top 10 közepébe. Volt jó kis interjúszoba erre F1 2011be már az se volt. F1 2010be kaptam sorra a szerződések, hiába voltam McLarenes szegény kis HRT stb is évről évre bepróbálkozott. Addig F1 2011be alig kaptam, mivel megkaptam a szerződéshosszabbítást, azon kívül csak riváliséktól jött még 1.

Arról nem is szólva hogy kijött egy patch megoldott 1 hibát de csinált 10 másikat. Megígérték, hogy a DRS zónákat tekintve, hogy még nem volt ismert a kiadáskor mind majd a patchbe javítják erre a végén kiderült bugos az egész ahogy játék ahogy van inkább majd 2012 a 2011re meg tesznek innentől. Nem bánom, ha lassan fejlődnek, de akkor előre menjenek a dolgon ne 1 lépés előre és 2 vissza.

És akkor még meg se említettem az online részt aminek a használhatósága egyenlő szinte a nullával. Mindig van egy adag crashkid aki ha lehagyod kivár akár egy kört is és kilök. Sőt sokan úgy vélik rajt után az első kanyar előtt nem szükséges fékezni, szóval lehet pole pozíciód 50-50 százalék, hogy túléled. És persze az én statisztikám romlik, hogy folyton összetörök. És ez csak tényleg a jéghegy csúcsa.
7.
7.
herlius
#4: Szerintem bárki is fejlesztené, mindig lennének fikázók, akiknek pont az nem jó, ami van. Az első rész buta hibái után szvsz a tavalyi rész már nagyon rendben volt. Egy ennyire összetett sportot nem egyszerű feladat pontosan lemodellezni. Itt nem csak annyiról szól a dolog, hogy nyomom a gázt és kilökök mindenkit aki meg akar előzni (lásd NFS széria). Ahol ennyire összetett szabályrendszer van és ennyi változót kell figyelembe venni, ott óhatatlanul is felmerülnek kisebb-nagyobb hibák. A játékélmény viszont összességében szvsz rendben van, aki meg vérre menő valóságot akar, az ne a számítógép előtt versenyezzen.
4.
4.
Ha eladnak belőle csak ötszázezret, az is visszahozza a ( nem létező ) befektetést évről évre, az eladások meg nem csökkennek kellő mértékben, így sajnos várnunk kell még 2-3 évet, hogy végre olyasvalakihez kerüljön a licence aki méltó is rá. Na de vajon ki lehetne az ?

Antony Davidson egyébként szerintem sokkal inkább negatív reklám, de ők tudják ! :D
3.
3.
Blyan000
Anthony (Ant) Davidsont ismeri az, aki otthon van a autósport világában. Aki meg nincs, az meg... Nem rossz a csóka, csak megpecsételte a sorsát, hogy a brit formula 3-ban kikapott egy bizonyos Takuma Satotól. Nem nagyon sikerült jó csapatokhoz kerülnie, többnyire tesztpilóta volt.
1.
1.
Blyan000
Akárhány F1-es videót nézek meg, mindig az jut eszembe mennyire műanyagok ezek a kocsik. Nagy F1 fan vagyok, talán ez a baj... Maga a játék ettől még persze lehet jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...