E3 2012: Hangvezérelt GPS az új Forzában

  • Írta: InGen
  • 2012. június 7.
  • Hír
Link másolása
A Forza Horizon egy újabb érdekes lehetőséggel bővült, árulták el a fejlesztők. A nagy és nyitott világban ugyanis viszonylag könnyű eltévedni, ezért beépítettek egy GPS-t, amit a Kinect segítségével akár hanggal is vezérelhetünk. Határozottan okos!

A készítők két fontos visszajelzést kaptak a tesztelőktől a játék fejlesztése során: az egyik, hogy a bejárható világ elég nagy, így könnyű eltévedni benne. A másik pedig, hogy sokszor azt is elfelejtették, hogy mi a következő feladat, és hova is kellene menni, hogy teljesíthessék azt.

Ezért a fejlesztők beépítettek egy GPS-rendszert, amivel könnyű megtalálni Colorado fontosabb pontjait, valamint bármikor megkérdezhetjük tőle, hogy hova kellene mennünk, vagy éppen azt, hogy mi a legközelebbi számunkra érdekes esemény. Ezeket egyszerűen csak el kell mondanunk a Kinectnek (például: "Where is my next race?"), és máris megjelenik a Forza-játékokból ismerős zöld irányjelző, ami mutatja, merre is kellene tovább haladnunk.

Ezek mellé pedig érkezett egy kézikamerás felvétel a kiállításról, ahol élőben, akció közben szemlélhetjük meg a játékot.

15.
15.
habo
#14: Hát ez érdekes :) ,köszi a felvilágosítást :)
14.
14.
simon 555
#9: az a helyzet,hogy valós 1080p-t egyik konzol sem tud:)
egyik platformra sincs valós 1080p-s játékok.igen tudom,hogy a TV kiírja,hogy 1080p,de az csak fel van skálázva.az 1080p-s játékok közel sem futnak akkora felbontáson.sok játék még a valós 720p-t sem éri el egyik konzolon sem.
régebben találtam egy listát,hogy mely játék milyen felbontáson fut valójában.ha megtalálom megint belinkelem neked.
12.
12.
Turekk
#8: Lesz, volt már egy videó ahol látszódott.
11.
11.
strike19
#9: Azért mert a Cell Processzort úgy tervezték ,hogy majd az fog mindent számolni ,de nem úgy történtek a dolgok ahogy a Sony szerette volna és ezért raktak bele egy Gpu ami az Xbox-hoz képest gyengébb.DE van olyan játék ami csak PS3 1080p és Xboxon 720p-se éri el.Final Fantasy XIII.A PS3 előnybe van az optikai adathordozó nagysága miatt ,az Xbox a Gpu miatt.
10.
10.
kecskemeti95
9.
9.
habo
mondja már meg nekem valaki hogy ps 3 ra a nagyátlagban 720p ben jönnek a gamek ,boxra pedig 1080p .ps re miééééé nem mind 1080p
o.O
8.
8.
kecskemeti95
Remélem leyz benne belső kameranézet,mert ha nem akkor meg sem veszem.
7.
7.
simon 555
még mindig nem értem,hogy miért kell Kinect a hangvezérléshez???
Miért nem elég egy sima Headset?
5.
5.
shatterhand
Ez meg nagyon dúrva. Kár,hogy ps3-m van. EZt elfogadnám.
2.
2.
Balintka98
De mi magyarok, ebből is kimaradunk, ugyanis a "hangvezérlés még nem érhető el Magyarországon"...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...