Forza Horizon X360

Nyílt világú autóverseny a PlayGround és a Turn 10 jóvoltából. Új színt visz a Forza-brandbe.

Egy pillanat erejéig újra visszatért az első Forza Horizon

Miközben köröket járnak az új Forza Motorsport szivárgásai, váratlanul felütötte a fejét egy régebbi cím is. Egy rövid ideig újra elérhetővé vált a Forza Horizon a Microsoft digitális áruházán.

Hamarabb jön a Forza Horizon 5, mint gondolnánk?

Hiába villantották meg korábban a Forza Motorsport legújabb részét, egy általában megbízható információkkal rendelkező ipariági bennfentes szerint könnyen beelőzheti a Forza Horizon 5 megjelenése a szimulátor premierjét.

Már egymilliárd dollárt hozott a Forza-sorozat

Hosszú utat tett meg a Forza-széria, a Turn 10 Studios bejelentette, hogy eddig egymilliárd dollárt hozott a konyhára a frencsájz. A Forza Horizon 3 is átlépte a 2,5 millió eladott példányt, és ezzel a generáció legkelendőbb versenyjátéka lett.

Terjeszkedik a Forza Horizon-csapat

A Forza Horizon 3 sikere után megnyitották a második stúdiójukat, és az a céljuk, hogy megduplázzák a létszámukat. Még fontosabb hír, hogy már bele is vágtak egy vadonatúj projektbe, ez azonban nem versenyjáték lesz.

Októbertől nem árulják többet a Forza Horizont

Ha a harmadik rész érkezése apropóján szeretnéd bepótolni az eredeti Forza Horizont, szűk egy hónapod van arra, hogy befizess rá az Xbox Store-ban. Október végétől az alapjáték és a DLC-i is kikerülnek az üzlet kínálatából.

Íme, a Games with Gold szeptemberi ajándékai!

Tegnap lehullt a lepel a Games with Gold szeptemberi kínálatáról, ami ezúttal megint elég impozánsra sikeredett. Kapunk Forza Horizont, Mirror's Edge-et és egy Assassin's Creed-játékot is.

Ismét Lamborghinivel jön az új Forza Horizon?

A Microsoft az idei E3-on mutatja be a Forza-sorozat következő felvonását, ami jó eséllyel a könnyedebb hangvételű Forza Horizon új része lesz. A játék már most kapott egy teaser trailert, amiben a Lamborghini Centenario kapta a főszerepet.

Új autókkal bővült a Forza Horizon 2

Újabb autócsomagot kapott a Forza Horizon második felvonása. A The Alpinestars Car Pack hat benzinzabálót csap hozzá a már eddig is impozáns számú kínálathoz. A csomag a mai naptól már tölthető is.

Tíz éves a Forza Motorsport

Ugyan egy nappal megcsúsztunk, de ezúton is szeretnénk boldog születésnapot kívánni a Turn10 sikersorozatának, a Forza Motorsportnak, ami 2005. május 3-án jelent meg, s lett kihívója a Gran Turismónak.

E3 2014: Ezeket jelenti be a Microsoft?

Gyakorlatilag biztos volt, hogy a Sony-szivárgás után valaki lecsapja a labdát, és összerak egy microsoftos listát is: a pletykák szerint ez történik majd az E3-as Microsoft-sajtókonferencia alatt.