E3 2012: Sniper: Ghost Warrior 2 bemutató

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 7.
  • Videó
Link másolása
A City Interactive eddig se titkolózott a Sniper: Ghost Warrior folytatásáról, sőt egyenesen kérkedtek, hogy nekik bizony telik a CryEngine 3-ra. Szó, ami szó remek munkát végeztek a grafikusok és a modellezők, a játék bitang jól fest, sőt az E3-as demó is elnyerte a tetszésünket. Nektek is?

Ha elég tökösnek érezzük magunkat, akkor easy fokozat helyett egyből hardcore nehézségen vágjunk neki a Ghost Warrior 2-nek. Utóbbi esetben már figyelnünk kell a légáramlásra, kezünk remegésére és a légzésünkre is. A játékot fejlett ballisztikai szimulációval vértezték fel, mely csak akkor mutatkozik meg igazán, ha nem félünk a kihívástól.

Az alábbi demó a játék Xbox 360-as verzióját mutatja be, a látványba nem tudunk belekötni. A Sniper: Ghost Warrior 2 augusztus 24-én jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

9.
9.
Giggsy
#8: De, tud újat mutatni. A full sniper akciót. Abban nem igazán van másik induló. Oké, idén volt ugyebár a Sniper Elite, de az még annyira sincs jó, mint a SGW első része volt.
8.
8.
Yanez
A mai fps-es mellett ez nem tud semmi újat mutatni.Az emberek mozgása is kicsit fura.Egyetlen pozitivúma a látvány,azaz a grafika,de ez még vajmi kevés ahhoz,hogy beszerzős darabbá váljon,legalábbis sokak számára.
7.
7.
goblinfing
City rendesenm kinőtte magát, nem is baj lehet hogy gagyit gyártottak régen de valahogy bele kell kezdeni. Örülök hogy lengyel barátaink belehúztak így tovább!
6.
6.
Lacek896
Grafikára nem lehet panasz csak ne a látvány feledtesse majd az ordító bugokat.
3.
3.
Nebuloid
Semmi extra, de rendes iparosmunkának tűnik, bár az első részét nem próbáltam. Szerintem majd megveszem megjelenés után jó egy évvel, barátibb áron.
1.
1.
Debuyzer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...