Délutáni Videótrió

  • Írta: Shifty
  • 2005. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Ezen a szép napsütéses délutánon sikerült levadásznom három, remekre szabott videót. Genji videó előzetes, Starcraft: Ghost trailer, BiA: Earned in Blood trailer. Csekkoljátok!

Ezen a szép napsütéses délutánon sikerült levadásznom három, remekre szabott videót. Genji videó előzetes, Starcraft: Ghost trailer, BiA: Earned in Blood trailer.

Brothers in Arms: Earned in Blood:

A Gearbox és a UbiSoft csapata nem ült tétlenül a BiA megjelenését követően és gőzerővel elkezdték hegeszteni az Earned in Blood alcimet videlő folytatást, amiről most egy hangulatos kedvcsinálót tekinthettek meg!

Brothers in Arms: Earned in Blood Trailer

Genji:

A Gametrailers jóvoltából egy közel 140 MB-s videóelőzetest tekinthettnek meg mindazok, akik rajonganak a japán szamurájokért. A Game Republic boszorkánykonyhájában készülő gamma ez év harmadik negyedévében várható és a videót végignézve, azt kell mondjam nem lesznek gondok az eladásokkal. Kár, hogy csak PS2 tulajok élvezhetik :(.

Genji Video Preview

Starcraft: Ghost:

Hosszú hallgatást követően az elmúlt napokban a Blizzard újabb médiaanyagokat csepegtett a népnek a Starcraft: Ghost-ról. A képdömpinget követően végre egy trailer is napvilágot látott, amit az alant található linken nézzhettek meg!

Starcraft: Ghost Trailer

3.
3.
Avium
hat ez a SC:G :( nagy fan vagyok de ez abszoludt nem mozgatja meg a fantaziamat... mondhatni: joleklkurtakazegeszet..
2.
2.
lewton6
inkább starcraft 2-t kéne hegeszteniük, mint ebbe ölni a dollár milliókat...
1.
1.
Daks
ez a starcraft ghost csak akkor tunt izgalmasnak mikor bejelentettek... meg fog bukni mint a C&C Renegade
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...