E3 2012: Akcióban az Aliens: Colonial Marines

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 8.
  • Videó
Link másolása
Lehetséges, hogy az utolsó nap lesz a legdurvább az E3-on? Az IGN jóvoltából csaknem kilencperces Aliens: Colonial Marines felvétel futott be, mely egy eddig soha nem látott jelenetet tartalmaz a játékból. A xenomorfok minden sarok mögül előugorhatnak, csak a fegyverünkre számíthatunk.

Külső és belső tereken kolbászolunk a mozgásérzékelős detektorunkra hagyatkozva, közben a véletlenszerűen előbukkanó xenomorfokat tesszük el láb alól. A sötétséget harapni lehet, minden Alien rajongó számára mennyei manna ez. Nem is kell ecsetelnünk azt, hogy miért lesz jó a Colonial Marines, ha egyszer végre napvilágot lát. Randy Pitchford kommentálja nekünk a látottakat. Majd a multiplayerbe is betekinthetünk - első ízben.

16.
16.
Jinbobo
#14: még nem néztem, de Alienek nélkül nem az igazi. Valószínű az egyszer megnézendős kategória, mely nem fog oly mély nyomot hagyni a nézőben mint az Alien 1és 2.rész...
15.
15.
Motörhead
#14: Naggggyon jó lett!!!!!Tegnap néztem meg ájkeksz 3D.-ben.Karaly!
14.
14.
hedzsooo
...Na! Prometheus-t meg mindig senki nem nezte rajtam kivul az oldalrol (moziban, ugy az igazi legalabbis szerintem) , nos...?

Szerintem nagyon jo volt, hozta a szinvonalat, meg a fraszt is ram nehanyszor... ^^
13.
13.
hedzsooo
#5: ...Nem, mert az alien-eknek nincsen hajojuk, nem tudnak kesziteni es mas hajokat sem tudnak iranyitani. :)

(...Bocs a gyenge poenert.^^)

Amugy meg persze, hiszen megmondtak hogy ebben a jatekban fog leginkabb hasonlitani minden az alien filmekbol ismert vilagra, beleertve akkor gondolom a targyakat is, igy pl. a kis hajot, amivel a bolygora leszallnak.
12.
12.
Optimus Prime
Ki szúrta ki elsőre?

RANDY PITCHFOD
ALIENS: COLONAL MARINES
11.
11.
Vegre nem lehet kezitusazani az alienekkel.
Az avp 2010 ez volt a legelszomoritobb.
10.
10.
latyaa
Sokat nem gondolkodtam rajta :D Tuti vétel lesz :) Nekem nagyon bejön.Csak legyen benne 1-2 rész mikor a vér is meg áll bennem.De tényleg nagyon tetszik.
9.
9.
caleb007
A multi alapvetően azért nem tetszik, mert ez a pálya egyszerűen nem kedvez a xenomorphok stílusának. Ez egy nyílt terep, nincsenek kis alagutak ahol mászkálhatnak, nincsenek árnyékok, hogy meghúzódjanak benne stb. Szemtől szemben hülyén néz ki, hogy leugrik egy szörny és elkezd csapkodni a karmaival, ha egyáltalán közel tud jönni, mielőtt szétlövik.
Persze akkor meg lehet a marine-eknek lenne nehezebb dolguk.
Az sem elég jó megoldás,hogy a páya összetétele vegyes legyen, (tehát lenne nyílt tágas része is, meg szűk, tele átjárókkal és arnyékokkal) mert legutóbbi AVP-ben is volt ilyen, de a Marine-ok mindig kiálltak a nyílt terepre egy csomóra és várták az alieneket, hogy támadjanak. Ez persze ésszerű viselkedés, csak a játékélményt teszi tönkre.
Az egyetlen jól működő multi lehetőség szerintem az lenne, hogy a marine-oknak feladataik lennének, hogy pl. eljutni A-ból B pontba, és a pálya minden szakaszán kötelező lenne végighaladni ami hol az egyik, hol a másik félnek kedvezne.Vagy valami ilyesmi.
7.
7.
miki1105
Az alien azért alien, mert a földön nem él ilyen :-)
6.
6.
hedzsooo
...Otthoni mozikban is levetitettek a Prometheus elott az Alien: Colonel Marines reklamjat? :D Ja, aki Alien kedvelo, a Prometheus-t nezze meg, nagyon kiri lett!^ :)
5.
5.
Dragonborn
lefogadom 3:10 az alien hajót látjuk
4.
4.
A single egyszerűen kötelező, mert folytatja a filmet :)
3.
3.
ArrowCross
A multiját nem fogom erőltetni, mert ahogy elnézem egy rakat szar az egész. A singlie része viszont egész érdekesnek tűnik.
2.
2.
simon 555
most már mutathatnának Alienes multi gameplayt is.
1.
1.
Jinbobo
A singlie módba szerelhettek volna valami lámpa féleséget a fegyverre, mert koromsötét az egész. Ezenkívül fantasztikus game lesz!
A multija hasonlít egy mészárterephez, ahol ha 1percig nem nyírnak ki, akkor már profik vagyunk:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...