E3 2012: Folytatódhat a Hitman: Sniper Challenge?

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 8.
  • Képek
Link másolása
Habár csupán előrendelői ajándéknak szánták a Sniper Challenge melléágat, az IO Interactive erősen gondolkodik a folytatáson, mivel elsöprő sikert aratott. Felmerül bennünk a kérdés, hogy akkor a fő játék milyen fogadtatásra számíthat? Emellett új képek futottak be a Hitman Absolutionből.

"A Hitman: Sniper Challenge hihetetlen fogadtatásban részesült." - örömködött egy sort az IO művészeti igazgatója, Roberto Marchesi. Az úriember nem menne bele részletekbe, de jelenleg mérlegelik, hogy a mellékág stílusa miként bővülhet tovább - az biztos, hogy a döntéshozóknál nem találnának süket fülekre.

A Sniper Challenge egyfajta ajándék minijáték volt a Hitman: Absolution előrendelőinek. A játékosok pontszámot kaptak a teljesítményükért fejébe, miután likvidálták a célpontot és a talpnyalóit. Az online ranglistán a legmagasabb pontszám meghaladja az ötmillió pontot, de már az is jó produkciónak számít, ha hárommilliót lövöldözünk össze. A lényeg az, hogy a Sniper Challenge-re haraptak a népek, megvan rá az esély, hogy valamilyen formában újra élvezhessük a mellékágat.

Az E3-as képek eddig kimaradtak a szórásból, restelljük is magunka - fentebb megtalálod. Ha viszont 47-es ügynök küldetését még nem láttad a kínai negyedben, nézd meg!

1.
1.
giga321
Èn már nagyon várom pcre csak az még augusztusban lesz, addig kibirom valahogy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...