E3 2012: Első képeken az Alien Fear

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 9.
  • Képek
Link másolása
A Bydgoszcz Studio játéka könnyen fogyasztható sci-fi lövölde a stílus szerelmeseinek. Az Alien Fear letölthető formában lát napvilágot PSN-en és XBLA-n, s ehhez képest nem is néz ki rosszul, tekintve, hogy az Unreal Engine 3 fut alatta. Az idegenek (már megint) a spájzban vannak.

Április elején jelentették be az Alien Feart, amely egy arcade, sci-fi FPS lesz a Bydgoszcz Studio-tól. A kiadásért a mostanában magára talált City Interactive felel. A játékban egy Don nevű fickó páncéljába bújunk, aki egy elit kommandós. Szabotázsakciókat hajtunk végre a humanoid idegenek ellen. Pörgős, agresszív arcade-akció van kilátásban, adrenalinnal túlfűtött közelharccal megspékelve - legalábbis a marketingduma így szól. Lássuk az első képeket!

 

 

Jó érv az Alien Fear mellett, hogy delejes kooperatív módot is tartalmaz. Megjelenés még idén XBLA-n és PSN-en.

6.
6.
BloodyDeath
Eléggé tetszetős. Szeretem az ilyen gammákat. Csak legyen benne esztelen, minden agyi kapacitást nélkülöző halál osztás. :) A munka után tökéletes. XD
5.
5.
DON GONDOCS
sci-fi fps, csak ne a földön játszódjon.
3.
3.
crytek
Szokásos konzolos grafika sehol egy életlen kép :(
2.
2.
Csoola
Az UE 3 csak ilyen "bumszli" karaktereket képes megjeleníteni? Vagy miért van az, hogy minden UE 3 sci-fi lövöldében úgy néznek ki a karakterek, mint a Gears of Warban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...