Alien Rage PS3, X360

A Bydgoszcz Studio Unreal Engine 3-ra épülő, letölthető sci-fi FPS-e.

CI Games-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Újabb akcióval jelentkezett a Humble Bundle, amiben ezúttal olyan játékok kaptak helyet, mint például a Sniper: Ghost Warrior 3 vagy a Lords of the Fallen: Game of the Year Edition - csakhogy a nagyobb címeket említsük.

Itt vannak a PlayStation Plus áprilisi ajándékai

Jövő hét kedd már áprilisra esik, így itt volt az ideje, hogy a Sony leleplezze a következő havi PlayStation Plus-játékokat. A már bejelentett Drawn to Death mellett többek között az Alien Rage is helyet kapott a listán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen! Ez a hét már egészen a Nagy Őszi Játékmegjelenések Időszakát idézi, lesz miből válogatni a következő napokban, és persze ahogy az lenni szokott, a casual anyagokból is akad bőséggel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem ígérkezik túlzottan sűrűnek játékmegjelenések szempontjából (bezzeg mozifilmből és DVD-ből lesz egy csomó...), az ínyenceket kivéve mindenki hátradőlhet a következő napokban.

Launch traileren az Alien Rage

A City Interactive lövöldéjében semmi mással nem kell foglalkoznunk az idegenek legyilkolásán kívül. Bizony, instant élvezet, pergős játékmenet és ideális feszültséglevezetés vár minket az Alien Rage-ben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha úgy vesszük, lassítottak egy picit a tempón a kiadók, kár is lenne a Nagy Őszi Játékszezon előtt ellőni minden puskaporukat. Játszani persze lesz mivel, például a héten érkezik a FIFA 14 is.

GC 2013: Egy kis gameplay az Alien Rage-ből

Előzetes érkezett a City Interactive új FPS-éből, az Alien Rage-ből is: a másfél perc alapján viszonylag határozottan kijelenthetjük, hogy inkább a ravaszt kell majd húznunk, és nem pedig gondolkodnunk.

Dátumot kapott az Alien Rage

Új trailert kapott a City Interactive legújabb sci-fi FPS-e, aminek a legfőbb érdekessége a játék történetének bemutatásán kívül, hogy végre megjelenési dátummal is szolgál.

E3 2013: Traileren az Alien Rage

Még egy elmaradásunkat pótoljuk, ez pedig a City Interactive gondozásában készülő Alien Rage gameplay előzetese. Igazi hentparádéval van dolgunk, amely még jól is elsülhet, ha adunk neki egy esélyt.

Átnevezték az Alien Feart

Ezentúl Alien Rage címmel keressétek a Bydgoszcz Studio sci-fi FPS-ét, amit a City Interactive ad ki. Nem kell világmegváltó mondanivalóra gondolni: a feladatunk az, hogy irtsuk az idegeneket, ahogy a csövön kifér.