Skyrim szintű sikerterméket akar a THQ

  • Írta: InGen
  • 2012. június 11.
  • Hír
Link másolása
A THQ nemrég kinevezett főnöke, Jason Rubin ambíciózus, és tényleg a siker útjára szeretné terelni a kiadót. Éppen ezért úgy gondolja, nem csak a Saint's Row-sorozatnak kellene megváltoznia, de a Darksiders II készítőinek is mást kellene csinálnia a jövőben.

"Miért nem lehetett ez olyan nekünk, mint a többieknek a Skyrim, vagy a Red Dead Redeption?" - tette fel a kérdést gyakorlatilag magának Jason Rubin, a THQ frissen kinevezett ügyvezető igazgatója. "Miért kellett olyannak lennie, amilyen? Ez a csapat készíthetne olyan játékot is, ami nem teljesen hoz szégyenbe." - folytatta, kissé keményen, de hozzátette, nem szégyenli igazából a Saint's Row: The Thirdöt, de szerinte nagy lila dildók és hasonló dolgok nem működnek, csak a South Parkban.


Ezért azonban Rubin az előző vállalati vezetést teszi felelősség: szerinte akkor úgy működtek a dolgok, hogy a fejlesztőknek nem volt sok választási lehetősége azon belül, amit éppen csináltak. Szerinte a Volition ennél sokkal többre képes.

Az új ügyvezető stratégiája egyértelmű: kevesebb, de hardcore játékosoknak szánt címeken fognak dolgozni, és igyekeznek biztosítani ezekre megfelelő pénzt és időt. Szerinte a THQ jelenleg megfelelő mennyiségű csapattal és emberrel rendelkezik. Teljes gőzzel készül a Guillermo del Toro-féle inSane, valamint a Darksiders II - utóbbiról Rubin azt gondolja, hogy nagyon érdekes ugyan, de szerinte a fejlesztők "más nagyon érdekes címeket is tudnának készíteni."

17.
17.
Dreadlox
#6: hát nem tudom, hogy mire ez az utálat, de valószínüleg nem látszottál se a gta 1el se a 2 vel..... ha ennyire nem tetszik, mivel teljesen olyan a saints is, baromkodás ahogy azok is voltak, csak a gta már túl komoly lett a saját kategóriáján belül, és a saints ezt visszaadja nekünk, meg nem értem mit kell rinyálni, a játékok arra valóak legalább is szerintem hogy kikapcsoljanak és ellazítsanak a lehető legadhatóbb formába, és a saints ugy kapcsol ki hogy közbe még jókat röhögsz is, nincs se dráma se 3 színű robbanás
16.
16.
Dreadlox
szerintem a saints row the thirdel nem volt gond, kivéve a borzasztó portokat pc-re, mert a 3. része is eléggé rossz port volt, ahoz képest. Nem az élményen kell változtatni, mert eléggé mókás volt, inkább a minőségen.A Skyrim is nagyban köszönheti azt a hírnevének, hogy szinte egy 5 éves gépen is szaggatás mentesen elfutott. Meg hát ugye tele tuszkolták tartalmakkal ami sosem árt:D
15.
15.
Mortis
Remélem ez egy teljesen új, meglepő szerepjáték-eposzt jelent. :D
14.
14.
KeXxX
A Darksiders-sel semmi baj nincsen. a stúdió folytassa csak tovább a 4 lovas történetét, nem kell új játékba bele kezdeni ha már van 1 tökéletes játék. szerintem minden pénzt megér a darksiders, mind a hosszúság, tartalom és a játékélmény miatt. lehet hogy nem jobb egy god of war-nál (persze ezt is imádom) de sokkal hosszabb és tartalmasabb. jól döntöttem akkor amikor 2500 ft -ért megvettem a játékot.
13.
13.
p3ti
Nekem nagyon szimpatikus a THQ mint cég , saints row és darksiders után meg főleg :) A következő játék amit megveszek tőlük az a Metro 2033 lesz . Btw. a Red factiont is imádtam !
12.
12.
guitarlord
Bizakodóan tekintek a THQ jövőjére, vannak címek, amikkel sikerülhet a kitűzött cél elérése.

A Darksiders kellemes volt egyetlen komoly hátránya a PS szintű grafikája, viszont remek példája a "Crytek grafika != játékélmény" elméletnek. Ha odafigyelnek kicsit, a Darksiders II komoly sikereket érhet el, persze nem számítok arra, hogy nagyobbá válik, mint egy God of War, de Xbox360-ra nagyon hiányoznak az ilyen stílusú minőségi címek mostanában.

Én személy szerint nagyon boldog lennék, ha a Space Marine kapna egy folytatást, igazán elszomorít, hogy nem terveznek újabb játékot ilyen stílusban, pedig remek volt, hogy a játék egyszerre volt Hack 'N Slash és TPS. A Warhammer 40k remek táptalaj, és ha kicsit javítanak a játékmeneten pl. beleraknak fejleszthető páncélzatot (emlékeim szerint nem volt az eredetiben), blokkolást és az ezzel járó kontratámadást, a sztorin javítanak és mondjuk a folytatásban a főszereplő félig/teljesen Chaos esetleg fedezékrendszert, akkor lehetne egy komoly Gears of War ellenfél, ami nem lenne kis szó.
10.
10.
Extol
Hát nem túl nehéz észre venni hogy a RDR és Skyrim is kicsit komolyabb hangvételű mint a Saints Row.
9.
9.
gildesh
Azért a DarkSiders-t tessék békén hagyni, szerintem nagyon hangulatosra sikerült, és a története is érdekfeszítő. Ha jól felépítik a sagát, szerintem simán válhat azzá a sikerjátékká, amire a THQ-nak szüksége van.

Egyébként szerintem éppen a DarkSiders sorozat sikere lehet a jövőbeli felívelés kulcsa. Ahogyan mostanában a híreket elnézem, a THQ-nak eléggé szüksége van most az anyagi fellendülésre, eléggé öngól lenne, ha az egyik legelismertebb játékukat önmegvalósítás ürügyén kidobnák az ablakon.
7.
7.
Skyer
#6: Én rohadtul imádtam a Saints Row 3-at. Agyatlan, lehet vele lazítani.
Ízlések és pofonok. (Bár SR-t egyben említeni az ízléssel.. hm.. :D)
DS-t pedig tényleg ne bántsák, legvárósabb cím a nyárra.
6.
6.
Necreon
Végre valaki kidobja az ablakon (odakint megtapossa, elégeti, betonba önti, a Mariana árokba dobatja, majd azt is feltölti betonnal) ezt a Saint's Row-nak titulált borzalmasan szar agyrémet. Ilyesminek létre sem szabadott volna jönnie, legszívesebben felpofoznám azt aki erre igent mondott, ill. mindenkit aki részt vett a fejlesztésében. Viszont a Vigil Games -t (Darksiders széria) ne bántsák. Nagyon jónak ígérkezik a DSII, nagyon jó volt a DS1, és a Warhammer 40k Dark Millenium is csak a kiadó szerencsétlenkedése miatt nem lesz már MMO (elfogyott a pénz ugye), nem mert a Vigil rontott volna el valamit. A Relic-et ellenben a Retribution után finoman figyelmeztethetnék hogy ilyet többet ne, köszi.
4.
4.
shifteeh
már megcsinálták a világ legjobb rts-ét. szerintem ezzel azért lehetne kezdeni valamit. ha a company of heroes 2-re koncentrálnának, nem ezekre a kabaré játékokra, simán lehetne sikercímük. mint ahogy volt is...
3.
3.
DON GONDOCS
Szerintem a THQ egy remek cég, jó címekkel csak nemtud vele mit kezdeni.
A közeljővőben remélem sok jó játékot kapunk a THQ-tól
1.
1.
LtGlove
Na végre, észbe kaptak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...