Itt a Babel Rising launch trailere

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 13.
  • Videó
Link másolása
Mától tölthető le a Ubisoft "legújabb" istenszimulátora, a Babel Rising - idézőjelben, mert a cím valójában egy iPhone-os játék átirata, ami persze mit sem von le az értékéből. Az anyagban Istenként kell helyreraknunk a babiloniakat, meg kell akadályoznunk, hogy megépíthessék híres tornyukat.

A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készült el, de létezik egy androidos és egy Windows Phone-os változat is belőle Babel Rising 3D néven. A konzolos verziók PlayStation Move-val és Kinecttel is mozgásra bírhatók (vagy éppen ők bírnak mozgásra minket?), a lényeg pedig nagyon egyszerű: a rendelkezésünkre álló eszközök segítségével akadályozzuk meg, hogy a babiloniak megépíthessék égig érő tornyukat. Remek arcade móka!

9.
9.
rics92
7.
7.
ArrowCross
Nimród a Bibliában meglehetősen homályos körvonalakkal felrajzolt alak, a későbbiekben azonban Josephus, illetve a Midrást összeállító rabbik szerint számtalan legenda vette körül. Ezek közül a leghíresebb, hogy ő építtette a Bibliában is szereplő Bábel tornyát, bár ezt a Biblia nem erősíti meg. A Biblia szerint az özönvíz után életben maradt Noé három fiától származik az emberiség. Noé legrosszabb fia, Hám utódai közül Kús (vagy Khús) nemzette Nimródot, aki hatalmaskodni kezdett a Földön. Országa először a babilóniai Bábelben volt, amit aztán Asszíria vidékére is kiterjesztett.
6.
6.
ArrowCross
Azt ugye tudjátok hogy valamijen formában nekünk Magyaroknak közünk van Bábel tornyához?
Nimród (sztenderd héber: נִמְרוֹד Nimrod, tiberi héber: נִמְרֹד Nimrōḏ; a magyar hagyományban Ménrót[1]) mezopotámiai király a Bibliában, illetve népmesékben és legendákban. A Bibliában Noé dédunokája; hatalmas vadászként, és az erő szimbólumaként is ábrázolják. Gyakran őt tekintik Bábel tornya építőjének. Kézai Simon középkori krónikás szerint a magyar nép őse.
5.
5.
shatterhand
Mit tudni erről? 1-2játékos vagy online akármi?
Joy is mehet vagy ahogy olvastam ezt csak kinecttel,move-al lehet játszani konzolon?
4.
4.
Kocsis92
:D:D:D tetszett ez a trailerke, egy próbát biztosan megér egy játék :)
1.
1.
giga321
Na ez nagyon érdekel és pc is hála istennek jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...