Leépítések az Operation Raccoon City alkotóinál

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 13.
  • Gyászhír
Link másolása
A Game Informer értesülései szerint a SOCOM-sorozatról és a Resident Evil: Operation Raccoon Cityről ismert Slant Six Gamesnél leépítések zajlanak, amit utóbb a stúdió is megerősített. Bár a csapat negyedének elküldése meglepő lehet, a fejlesztőcég szerint nincs különösebb probléma.

Úgy tűnik, lassan definiálhatjuk a "SOCOM-átok" fogalmát, míg a sorozatot eredetileg fejlesztő Zipper Interactive már lehúzta a rolót, addig a csupán néhány részen szorgoskodó, utóbb pedig a Resident Evil: Operation Raccoon Cityvel foglalkozó Slant Six Gamestől nem kevesebb, mint 26 embert bocsátottak el.

Az információkat a Game Informer szellőztette meg, amit később a stúdió is megerősített, és bár úgy tűnhet, a 96 fős csapat negyedének elküldése mély problémákat sejtet, a kanadai fejlesztőcég közleménye szerint erről szó sincs.

"Sajnálkozva, de megerősíthetjük, hogy volt némi ideiglenes leépítés a stúdiónál. Hangsúlyoznunk kell, hogy ideiglenes, ami azt jelenti, hogy új üzleti lehetőségeken dolgozunk, így minden egyes érintett személyt visszavehetünk később." A Slant Six Games független stúdió, olykor "nehéz, de szükséges" lépés számukra, hogy projektcentrikusan gondolkodjanak, és az egyes fejlesztésektől függően bővítsék és építsék le a csapatot.

Úgy tudni, a Slant Six két játékon dolgozik jelenleg, a Strata Scavenger nevű projektet már ismerjük, de emellett készül egy ismeretlen program is, amit egy nagyobb kiadóval karöltve fejlesztenek a srácok.

12.
12.
Dreadlox
ez ilyen "you don't say???!!" kategóriás hír:D már amikor megjelentek az első tesztek tudták az emberek hogy ez lesz velük....
11.
11.
DON GONDOCS
Ha legalább lett volna valami ismerős a karaktereken kívűl ami RE emlékeztetett volna, de semmi. Raccoon Shityvel nagyon mellé fogtak. Majd a következő SS játék már jobb lehet.
10.
10.
Gotham123
Tanulság:Ne csinálj összecsapott munkát....
9.
9.
sleki666
Nem sokon múlott, hogy qurva jó játék legyen, de néhány hülyeség nagyon lerontotta. Amúgy coop-ban jól elszórakoztunk vele.
8.
8.
kharami
Nem csodálom ....! Egy ilyen méreg után mint ami ez volt!
7.
7.
MadaFaka91
Szerintem nem kimondottam a fejlestő csapat az akit okolni kell azért mert ilyen a játék amilyen. Én személy szerinte 3d-ben utazom abban munkálkodom és ott úgy működik hogy van egy főnök "Supervisor" és természetesen neki is van főnökük és vannak hangyák akik dolgoznak. Tőlük elvárnak egy szintet, és ha azt teljesítik, akkor kiadják a játékot, ha a főnökségnek ez egy elengedő minőségű volt ezért nem az alkalmazottakat kell baszógatni, meg rúgjak kifele őket, hanem aki felügyeli az egész játék menetét. Ha ő úgy gondolta ez tökéletes munka és piac képes arról nem a kis emberek tehetnek akik kevesebb munkával ugyan azt pénzt meg keresték.
5.
5.
shatterhand
Confrontation2-t kéne csinálniuk
4.
4.
Griewer
Az OP Raccoon után akár le is húzhatnák a rolót. Akkora hulladékot, mint az a "játék" rég láttam...
2.
2.
giga321
Valahogy nem lepődök meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...