Steel Battalion: Heavy Armor élőszereplős kisfilm

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 19.
  • Videó
Link másolása
Manapság elfogadott szokás, hogy egy-egy videojáték kapcsán élőszereplős kedvcsinálóval kedveskednek nekünk a készítők - hasonlóan gondolkodik a Capcom is. A kinectes mechás játék előzményeit ismerhetjük meg benne, a rendezést Mamoru Oshii vállalta magára. Durva lesz!

A kisfilm bár nem vetekedhet a hollywoodi szuperprodukciókkal. bőven megállja a helyét a kategórián belül. A robotos cím a héten startol a boltok polcain, kezünk és más testrészeink segítségével irányíthatjuk a mecheket a 2020-ban zajló, futurisztikus háborúban. A rövidfilmet egyébként Lengyelországban forgatták. A második videó a forgatás kulisszatitkaiba enged betekintést.

7.
7.
Sosem értettem, hogy ez a mechás dolgot, ami egy kislányos Japán szürrealista álom, mi a francért erőlteti bárki is. Kb. három másodperc gondolkodás után rájön bárki, hogy egy életképtelen és értelmetlen dolog. ( Bugyutább, még a transformersnél is ) Légierőt, távirányítású droneokat és kétszáz tengeri mérföld lőtávolságú rail-gunos hadihajót, lézerrel szerelt 747-est, még érdemes bevetni, de egy ilyen még egy T34 hatásfokát sem érné el... Achmedről a halott terroristáról nem is beszélve, akinek ez 5 másodperces kihívást jelentene... :DDD

Ja .. a film az nagyon béna ... :/
6.
6.
exonic
"I'm ASYLUM and i am a film director" - olvashatnánk... :)
4.
4.
NoNametheOneandOnly
Ez a film nagyon gagyi szerintem... még a kategórián belül se állja meg a helyét...
2.
2.
MoRT2195
#1: Állítólag nagyon szar lett. A maximális 10 pontból sokaktól 1-et kapott, vagy egy kicsivel többet, de 5 felettit nem láttam még... :D Szóval ne nagyon várd szerintem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...