Microsoft Pont járhat az achievementek után

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 20.
  • Pletyka
Link másolása
Az Xbox Live Rewards hűségprogram keretei között fontos újdonság bevezetésére kerülhet sor az ősszel. A Microsoft szerint az achievementek után is lehet majd Microsoft Pontot gyűjteni, amit azután levásárolhatnak a felhasználók. Formális bejelentés még nem volt, a részletek később jönnek.

A Microsoft formálisan még nem jelentett be semmit ezzel kapcsolatban, de az Xbox Live Rewards Twitter-csatornáján már fény derült a hűségprogram őszi újdonságára: a jövőben az achievementek után is jár majd Microsoft Pont, igaz, az nem derült ki, hogy milyen formában és korlátok között.

Aki nem ismerné, az Xbox Live Rewards egy olyan hűségprogram, amiben a felhasználók Microsoft Pontot gyűjthetnek a különböző vásárlások után, kisebb mennyiségben pedig a különböző marketinges kérdőívek, versenyek kitöltésével is hozzájuthatunk a rendszer fizetőeszközéhez. Ez alapján világos, hogy nem szórják csak úgy Redmondból a pontokat, de valószínűleg sokan értékelnék, ha a fáradtságos munkával feloldott achievementek után más ajándék is járna a presztízsen kívül.

Persze mindez nekünk, magyaroknak szimplán kívánatos érdekesség: az Xbox Live Rewards program egyelőre az USA-ban, az Egyesült Királyságban, a Kanadában, a Mexikóban, a Franciaországban, a Németországban, az Ausztráliában, az Új-Zélandon és az Írországban élők kiváltsága. De ki tudja, talán egyszer...

23.
23.
sherex
22.
22.
simon 555
#18: én nem mondtam,hogy nem tudod:D
azt mondtam,hogy ez a 3 játék örökké ingyenes lesz.ezek sem régebb óta vannak hanem csak e hónaptól.az E3-on jelentette be ezt a szolgáltatást a sony.
21.
21.
Jinbobo
#4: nekem már lenne 14 fontom, ha így működne:)
Némelyik trófeától az agyam eldobom. Megérdemelnénk egy kis ösztönzést!
20.
20.
Dontrip
a már megszerzett achievementek után is járna?
19.
19.
rics92
De jó lenne ha bevezetnék. Az öcsikkel amúgyis el szoktam órákon át szöszmötölni.
18.
18.
ZsupiDav
#16: Tudom, hogy eddig is voltak, de azért nem ilyen mennyiségben :)
16.
16.
simon 555
#6: ezek az állandó ingyenes játékok.
viszont minden hónapban fognak jönni új teljes értékű játékok amiket egy megadott ideig tölthetsz le(ha beteszed a download listbe akkor már bármikor töltheted).
most pl ebben a hónapban van a Darksiders,Just Cause 2,Warhammer(TPS),Virtual Fighter 5 meg még van valami asszem.és ezek amik nem állandóak minden hónapban frissülni fognak.eltűnik 2 játék és jön helyette 2 új.
15.
15.
KeXxX
#4: az kevés :S legalább 2 font platina trófeánként, 1 font ezüst trófeánként és 0 font bronz trófeánként. szerintem így korrekt lenne ha megvalósulna.

De jól hangzik.
14.
14.
McDuff
ezt hamarabb is megtehették volna már,nekem már rég szembe jutott,hogy de jó lenne!nem is MS pontot kapni utánuk hanem mondjuk csak Avatar cuccokat,már az is ért volna vmit!
13.
13.
robogo98
Mi van kép.a cikkben lé Vő képen mert en nem ismertem fel
10.
10.
AkosTorok88
Háh még mindig előkerül ez a téma hogy a magyar live milyen hát nem tom mire számítottak akik váltottak mert egy puli meg MS pont nincs egy súlyban az ingyenes tartalmakkal de hát ez van (hülye a sajátján ...)
9.
9.
Batman
Persze. 1000 achievement=100 Microsoft pont. Mindenki jól jár..Ez egy jó fogás a Microsoftnak 100%.

Amúgy a Magyar Live-val is kezdhetnének valamit, mert semmi tartalom nincs benne..
6.
6.
ZsupiDav
#3: Volt szó róla egyszer, hogy akik megjelenéskor vesznek játékot, azok kapnak valamiféle bónuszt, amit később levásárolhatnak, de sajnos nem lett belőle semmi. Viszont azon csodálkoztam, hogy nem írtatok róla cikket, hogy a PSN-en milyen akciók vannak most a PSN+-hoz. Több teljes értékű játékot (LBP 2, Infamous 2, Mororstorm: Ap) és vagy fél tucat mini játékot kap ingyen minden előfizető. Lehet írtatok róla, de nekem nem témlik...
5.
5.
gogolbordello2
#3: +1
Szerintem már az is jó lenne,ha bizonyos %-ot engedne az árból.
4.
4.
danez11
#3: pontosan!
mondjuk 1 platina 1 font, vagy valami ilyesmi
3.
3.
fészpalm
PSN-re is elfogadnék egy ilyet. :)
2.
2.
Teuton
Ilyesmit kellene a kalózkodás ellen is bevetni, a nép szerintem sokkal jobban értékelné mint egy drm-et :D
1.
1.
Sun9us
Az lenne frankó, ha tényleg be lehetne váltani. Micsoda zacsivadászat lenne belőle...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...