Érkezik a Nintendo 3DS XL

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap este ismét lezajlott a Nintendo Direct, melyben a kiotói vállalat bemutatta a Nintendo 3DS konzoljuk legújabb változatát. A 3DS XL-t július 28-tól vásárolhatjuk meg kék, piros vagy ezüst színben. A felső képernyő mérete 90 százalékkal megnövekedett és az aksi is tovább bírja.

Hasonlóan az előző generációs DS-hez, a Nintendo 3DS is megkapja az új változatát. A 3DS XL július 28-án landol Európában 199,99 dolláros áron. Választhatunk a kék, piros, vagy ezüst színű modellek közül.

A Nintendo of America elnöke, Reggie Fils-Aime mutatta be a frissített konzolt, amin a legszembetűnőbb változás, hogy a felső képernyő mérete 90 százalékkal növekedett, emellett az akkumulátora is tovább bírja mint az első modell. Érdekes, hogy az európai csomag nem tartalmaz majd AC adaptert, külön kell megvásárolunk hozzá. A jenkik megkapják a saját csatlakozójukat.

A Nintendo 3DS XL főleg a képernyő méretében mutat túl az alapmodellen, minden újonnan megjelenő szoftver ugyanúgy futni fog az első generációs 3DS-en is. A Nintendo Direct alkalmával a következő játékokat mutatták be a japánok: Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate; Skylanders Giants; the Adventure Time game; Lego: the Lord of the Rings; Scribblenauts Unlimited; Disney Epic Mickey: Power of Illusion; Sonic and Sega Racing, új Super Smash Bros, New Super Mario Bros 2.

Az első 3DS eShop augusztus elsején nyitja meg a kapuit.

34.
34.
p3ti
#33: Azzal nincsen semmi probléma ha valaki nem szereti az adott platformot . Pl. én sem kedvelem a PCt . De ezt így is le tudom írni , nem kedvelem , és kész. De attól ugyan úgy el ismerem , sőt , pl. ha haverokkal össze ülünk lanozni , akkor az mindig nagyon jókat szórakozunk . Az hogy ki tette le mibe az alapköveket ,az megint nézőpont kérdés , de a nintendo rengeteget hozzátett ahoz hogy itt tartson a konzol világ , hidd el . BTw sokkal egyszerűbb lenne ha nem robbannál be vhová és lendületből le szaroznál vmit
33.
33.
SCR3AMN00B
#32: Na jólvan hagyjuk, BOCSÁNAT ha megbántottam itt a Nintendo termékcsalád fanokat.
32.
32.
Gamelord
#31: Ok, no comment :D
én kérek elnézést.
31.
31.
SCR3AMN00B
#30: De az miért is lenne trollkodás hogy leírom hogy a Nintendo és minden terméke alpárian szar..
30.
30.
Birkazoli
#29: Nem? Mégis elérted célodat. Amúgy meg annyit mondok, hogy közösülj inkább az x360-dal, és csináljatok picike x360-kat, hogy majd még több agydegenerált legyen a földön.
29.
29.
SCR3AMN00B
#28: Egyeltalán nem k*csögösködésből írtam.. nem is az volt a célom.
28.
28.
Gamelord
#27: Tényleg nem érted mi a probléma? Az, hogy a kommented/eidnek nincs az égvilágon semmi értelme, csak irritál másokat. Magyarul rohadtul örült volna mindenki, ha nem szólsz hozzá fölöslegesen a hírhez. Az hogy idejössz trollkodni mert megteheted, az az internet lehetőségeinek a legalja.
27.
27.
SCR3AMN00B
#26: A c64 példa volt és engedelmeddel megjegyzem hogy NEM a Nintendonak köszönhetjük az alapköveket :D
És itt most ne a korom vagy a nevem érdekeljen. Szólj te is hozzá de ne úgy hogy az én Nintendo gyűlölő véleményem legyen az alapja. Kössz:D
26.
26.
p3ti
#24: Nem-nem . Itt nem a névbe kötünk bele , hanem abba hogy ki hogy viselkedik . Arról nem is beszélve , hogyha nem értesz valamihez ... mert ezek szerint nem értesz ha a C64et kötöd össze a marioval , akkor miért kell hozzászólnod , csak hogy hozzászólj ? Mivel kőkemény 15 éves vagy az adatlap szerint , akkor 2 magömlés között miért gondolod hogy az ide böfögött kommenteddel megváltod a világot ? Ha már ennyire ügyesen mozogsz az interneten , olvass utána a wikipedian , ki mit tett le az asztalra anno , és nekik hála tart ott a mostani generáció ahol van . Ha nem lett volna alapkő , most nem lenne semmi , amivel le tudnál ülni játszani.
25.
25.
bema695
Ha a felbontás is arányosan nőtt volna, akkor megjelenés után pár hónappal tuti vettem volna egyet, ha pedig egy második analógot is kapott volna, akkor első napos vétel lett volna belőle. Napos oldal: legalább több pénzem marad másra. :D
24.
24.
SCR3AMN00B
#22: Wáó itt a már a névbe is belekötünk?:D Megint csak egészségünkre!
23.
23.
p3ti
De hogy a hírhez is hozzá szóljak , én már nagyon vártam hogy legyen belőle XL verzió , mivel az alapgép képernyője számomra borzasztóan kicsi volt :\ Ezért sem vásároltam meg , reménykedtem hogy hátha hamarosan be jelentik . Remélem lesz belőle vmi bundle pack.
22.
22.
p3ti
#6: Mindig elmosolyodok, hogy az ilyen degenerált ember mint te , mégis hogy szökhetett át egy CODos hírből ide :) Ha utálod a platformot , akkor hagyd . Ha haterkedni akarsz , akkor meg rossz helyen kopogtatsz , mivel az IQ ász hozzászólásod csak szánalomra méltó . Mint ahogy az igen "skilles" neved is , amit próbálsz használni 1 fórumon . Szóval szépen megkérlek hogy fáradj vissza a hozzád hasonló seggeszki és társai topichoz , ahol magas minőségben , harmadosztályú szinten tudtok társalogni 1mással. De ha netán, eme pár sor nem éri el a felfogásod , akkor kérlek olvasd át többször
21.
21.
Ooorky
#20: My bad, összekevertem a tegnapi tablet hírrel :P
20.
20.
Kumite
#17: 100000%, hogy a felbontás nem nő semennyivel sem.
Ez egy 3DS, változatlan speckókkal, nagyobb képernyővel és aksival.
Csak úgy, mint a DSi nagyobb testvérénél, a DSi XL-nél van.
Ezt úgy kell érteni, hogy valamivel pixelesebb lesz a kép az eddigiekhez képest, mert ugyanaz a pixelszám nagyobb helyen terül el.
19.
19.
daenath
#15: Varok meg az 3DSi-re ;)
18.
18.
DON GONDOCS
Jól néz ki és a játékfelhozatal is kielégítő, de lehetne olcsóbb.
17.
17.
Ooorky
#16: #15: Felbontása is nő 40%-kal.

#6, 11, 12, 16: Növessz agyat, utána vergődhetsz.
16.
16.
SCR3AMN00B
#13: Én nem mondtam hogy enyém annyira hú de értelmes lenne:D
-és lám megint elkezdődik egymás beszólogatása, ahogy az GKn lenni szokott-
15.
15.
Kumite
#14: Felbontás marad ugyanaz (azaz a pixelsűrűség csökken és/vagy a pixelméret nő).
Ez nem egy új rendszer, hanem egy meglévő gép nagyobb kijelzővel, jobb aksival.
14.
14.
Gamelord
Egyébként meg, felbontás is legyen korrekt, és akkor király. Második analóg karról meg letettek, vagy újat kell venni, mert ugye ez a gép nagyobb.
13.
13.
Gamelord
#12: Sikerült megnevettess :). Miért a te hsz.-ed annyival értelmesebb? A Nintendo hogy állja meg a helyét? Kérlek szépen úgy, hogy még mindig másfélszer annyi konzolt ad el, mint a vetélytársak. További értelmetlen hsz-ekben gazdag szép estét.
12.
12.
SCR3AMN00B
#8: Amúgy csak kérdezem, hogy te most azért regisztráltál kb. 46 perce hogy ezt az intelligens hozzászólásod kiírd? :D
11.
11.
SCR3AMN00B
#8: Tételezzük, megvetted 2011-ben ÉS CSAK AZÉRT váltasz egy év után egy másikra mert NAGYOBB? Ha Máriózni akarsz, vegyél egy Commodore 64-t aztán ennyi.
Vagy szimplán nyomjad a suliban, egyszerűen annyira feleslegesnek tartom az egész Nintendot. nem értem hogy állja meg a helyét PS3 vagy X360 mellett..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...