Warframe - a Digital Extremes ingyenes shootere

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Darkness 2 és a Star Trek fejlesztői bejelentették első free-to-play PC-s játékukat, a Warframe-t. A shooter télen látja meg a napvilágot, mindeddig nagy titokban készült. Géppuskás nindzsák harcolnak a távoli jövőben, fejleszthető fegyverek és megnyitható finomságok várnak ránk.

A Warframe egy gyors iramú, kooperatív lövöldözős cím - Steve Sinclair, kreatív igazgató szerint "egy régi játék új neve". A free-to-play modell pedig lehetővé teszik számukra, hogy a játékosok igényei szerint fejlesszék a Warframe-et.

James Schmalz vezérigazgató szerint a free-to-play modell egyfajta visszatérés a hagyományokhoz, ez lenne a shareware verziók új kivetülése. A játékosok dönthetnek arról, hogy fizetnek-e a kibővített élményért, de mindenki véleményét meghallgatják, s folyamatosan érkeznek a tartalmak, amiért megéri majd fizetni. "A játékfejlesztésnek mindig ilyennek kéne lennie."

A Warframe az űrben játszódik, egy sötét korban, melyben az úgynevezett Tenno faj haldoklik a Grineerek rabigája alatt. Ám az Tenno-k hamarosan felfedezik az ősi exoskeleton technológiát, a Warframe-et. Az eredmény egy PVE shooter, négy résztvevős csoportokba verődhetünk, megnyitható Warframe-fejlesztésekkel és fegyverekkel. Utóbbiakat testre is szabhatjuk.

A bétára már lehet jelentkezni, amely ősszel veheti kezdetét - bővebb információk nyár végén érkeznek majd. A játék a tervek szerint télen láthat napvilágot PC-re.Tekintsd meg a pre-alpha felvételeket!

 

8.
8.
giga321
#2: Véletlenül se örülj neki tényleg.

Mellesleg nagyon tetszik tuti kipróbálom.
7.
7.
evin
#1: Akkor ezért hasonlítanak a "sisakok" a Dark Sectorban látottakra.
6.
6.
Garfartix
"Géppuskás nindzsák harcolnak a távoli jövőben"

MUST HAVE!
5.
5.
djdonci02
#1 Amit írtál azt nem tudtam, de a páncéljukon teljesen látszik, hogy valami köze van a kettőnek egymáshoz hiszen, teljesen ugyan ilyet használt anno Tenno ahogy mondtad. Érdekes, nem tűnik rossznak!
4.
4.
Cooper911
#2: Jobban megéri mindenkinek. Minden játékos játszhat vele, lesz egy hatalmas felhasználó tábor, aminek ha csak egy része fizet egy keveset akkor már annyi bevétel lesz mintha egy teljes áru játékot megvesz egy szűkebb játékos réteg.
A folyamatosan bedobált újitások nyalánkságok is növelik az esélyét, hogy hosszutávon a játékosok többet költenek rá mint egy teljes árú játékra. Persze ez folyamatos fejlesztést kiván. De a játékosok is jobban hajlanak a vásárlásra mert a játékban látják, hogy mit kapnak a pénzükért. Nem az van, hogy nesze itt egy DLC vedd meg aztán majd meglátod mit kapsz a pénzedért.
3.
3.
-T0ng-
Szerintem csak egyszerűen jobban megéri. A másik pedig, hogy több ma már a F2P játék a piacon, és ebben a többségben még egy jól megalkotott Pay-to-Play játék is szenvedősen tud érvényesülni, elég csak a Star War TOR utobbi hónapokban átélt szenvedését vagy a Secret World következő hónapokban bekövetkező szenvedését nézni.
2.
2.
KeXxX
ennyire nagy divat lett ez a free to play?
1.
1.
-T0ng-
Azért annyira nem volt titok. 2004-ben mikor bejelentették a Dark Sector-t, akkor még az a játék gyakorlatilag ez volt, csak a Digital Extremes nem érezte a témát elég ütősnek. A Dark Sector főhőse Hayden Tenno, a faj az elnyomás alatt a Warframes-ben pedig Tenno nevü faj?:D

Ha nem hisztek nézzetek utána;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...