Warframe PC, PS4

A Digital Extremes free-to-play online FPS-e.

Áprilisban érkezik a Warframe legújabb kiegészítője

A nagy népszerűségnek örvendő online multiplayer játék 2023. áprilisában kapja meg a The Duviri Paradox című expanzióját. A fejlesztők egy cinematic teasert is csatoltak a bejelentéshez.

Warframe - megérkezett a crossplay

Örülhetnek a különböző platformokon kaszaboló cybernindzsák, a Digital Extremes ugyanis végre élesítette a Warframe teljeskörű crossplay-támogatását.

SGF 2022: Futottak még a Summer Game Fest műsorán

A Summer Game Fest eddigi legnagyobb bejelentéseit már elhoztuk nektek, de bőven akadtak még látnivalók. A teljesség kedvéért listába szedtük a show azon játékait, amelyekről eddig még nem esett szó.

Warframe - idén sem marad el a TennoCon

Pontos dátumot kapott az idei TennoCon, a Warframe évente visszatérő konferenciája. A biztonság érdekében a Digital Extremes csapata nem tervez élő rendezvényt, izgalmas bejelentésekből azonban ezúttal sem lesz hiány.

Elképesztő előzetest kapott a Warframe kiegészítője

Két hét múlva élesedik a Warframe eddigi legnagyobb sztorikiegészítője, a The New War. A Digital Extremes csapata egy káprázatos cinematic trailerrel hangol minket a hatalmas összecsapásra.

Decemberben jön a Warframe nagy sztoriexpanziója

A Digital Extremes csapata már évek óta teaseli a Warframe minden eddiginél nagyobb sztorikiegészítőjét, a várakozás azonban véget ért. Idén decemberben végre megérkezik a The New War.

Óriási sztorikiegészítőt kap a Warframe

Véget ért a TennoCon 2021 és ahogy az várható volt, a cybernindzsák ezúttal sem maradtak óriási bejelentések nélkül. Bemutatkozott a Warframe legújabb kiegészítője, a The New War, de hallatott magáról a cross-play és az új frame is.

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.

Warframe - júliusban visszatér a TennoCon

Idén nyáron ismét összegyűlnek a Warframe cybernindzsái, hogy megünnepeljék a már több mint nyolc éve zakatoló játékot. A rendezvény a tavalyihoz hasonlóan teljes mértékben digitális lesz.

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!