Warframe PC, PS4

A Digital Extremes free-to-play online FPS-e.
Típus: Akció, MMOFPS, Sci-Fi

Óriási sztorikiegészítőt kap a Warframe

Véget ért a TennoCon 2021 és ahogy az várható volt, a cybernindzsák ezúttal sem maradtak óriási bejelentések nélkül. Bemutatkozott a Warframe legújabb kiegészítője, a The New War, de hallatott magáról a cross-play és az új frame is.

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.

Warframe - júliusban visszatér a TennoCon

Idén nyáron ismét összegyűlnek a Warframe cybernindzsái, hogy megünnepeljék a már több mint nyolc éve zakatoló játékot. A rendezvény a tavalyihoz hasonlóan teljes mértékben digitális lesz.

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

A Tencentnél kötöttek ki a Warframe fejlesztői

A Tencent egyik leányvállalata felvásárolta a hongkongi Leyou-t, ezzel olyan stúdiókra tette rá a mancsát a cég, mint a Warframe-et jegyző Digital Extremes vagy a Gears Tacticset is szállító Splash Damage.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Warframe - bemutatkozott a Heart of Deimos

A TennoCon 2020-on bemutatkozott a Warframe következő ingyenes óriásfrissítése. A Heart of Deimos egy új nyitott zónával és a hozzá tartozó sztoriszállal, új frame-ekkel, irányítható mechekkel és átdolgozott bevezetőküldetésekkel érkezik.

Warframe - kirobbant az Új Háború

Hosszas várakozást követően jövő héten végre kezdetét veszi a Warframe legújabb nagy történetszála, a The New War. Az eseménysorozatot felvezető Operation: Scarlet Spear saját előzetest is kapott.

Hétéves a Warframe, ajándék páncéllal ünneplünk

Ébresztő Tenno, itt az idő, hogy újra leporold a katanát! A Digital Extremes az egész márciust a Warframe hetedik évfordulójának szenteli, így sok ajándékot, köztük egy vadiúj páncélt is bezsebelhetünk.

TGA 2019: Elrajtolt a Warframe új kiegészítője

A Warframe közösségét is meglepték a The Game Awards szervezői, a Digital Extremes ugyanis a műsorral párhuzamosan élesítette PC-n a játék legújabb kiegészítőjét, Empyreant.