Nincs tervben a Resistance folytatása

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 26.
  • Hír
Link másolása
Három fő játék és két kézikonzolos mellékág után úgy látszik, kifulladt a Resistance frencsájz - legalábbis a készítők szerint. Ez nem éppen biztató jel a rajongók számára, nagyon is elképzelhető, hogy a Sony jó időre jegelni fogja a sorozatot. Persze ne legyen igazunk.

Az Official PlayStation Magazine brit számában interjút adott a Burning Skies producere, Daniel Brooke, aki elmondta, a Sony jelenleg nem mutat hajlandóságot arra nézve, hogy folytassa a Resistance sorozatot.

Nem túl fényes kilátások

"Izgalmas volt dolgozni a Resistance szérián, de a jövőre nézve nincsenek konkrét terveink."

Három PS3-as epizód és két handheld kivetülés után kiégett az emberek és a kimérák harcát bemutató frencsájz? Tény, hogy a Resistance 3-ért nem kapkodtak a rajongók, s biztosak vagyunk benne, hogy a PS Vitára megjelent Burning Skies sem váltja meg a világot. Sovány vigasz ez a rajongók számára.

Bízzunk benne, hogy nem hal el a sorozat és némi pihenő után újra teljes fényében tündököl majd.

7.
7.
tabu3x
Ha az eladási adatokat nézzük, valóban kifulladt.
Sajnálom, mert szerintem ez az egyik leghangulatosabb sorozat (lövöldék között), ami kijött ps3-ra.
6.
6.
keiji maeda
#4: engem sokkal jobban megfogott mint a killzone , a killzone végig sötét hangulata meg végig majdnem ugyanolyan helghast katonának lőni számomra hamar unalmassá vált , a resistance viszont rengeteg nagyobb , gyorsabbnál gyorsabb kimérákat lök eléd :) . számomra jobb mint a killzone , érdemes mindkettőt kipróbálni mert mindkettő jó játék , szóval mindenféleképpen pótold :)
5.
5.
manderel
Majd a következő generációs PS-re.......
4.
4.
strike19
Én nem ismerem a sorozatot.Jobb , mint a Killzone 2?
1.
1.
Yanez
Hát ilyet már nem egyszer hallottam a fejlesztőktől.Pl ott van a God of War,a a 3-ik rész után azt a hirt adták,hogy 10 évig jegelik,s majd meglátják.Most pedig már jön is az új :) Egyszerűen nem éri meg megszabadulni egy haszonhozó stufftól.Szerintem ez is valami csel lesz.És az,hogy nem kapkodtak a játék után,nem azt jelenti,hogy nem kerestek rajta az alkotók.Én nem vagyok a sorozat fanja,de bizzunk benne,hogy lesz még Resistance!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...