Elindult a SimCity Social nyílt bétája

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 26.
  • Korai verzió
Link másolása
Az idei E3-on jelentették be a SimCity facebookos kivetülését, a Socialt, mely újabb mérföldkőhöz érkezett fejlesztés során. Elindult a nyílt bétateszt, melyhez mindenki csatlakozhat, aki elég késztetést érez arra, hogy a közösségi oldalon is városmenedzsmentbe kezdjen.

Már a bejelentés előtt nyílt titok tárgyát képezte a SimCity Social, mint a népszerű városépítő játék facebookos verziója. A nem kevés közösségi fícsőrrel felvértezett játék egyértelműen a The Sims Social sikerét lovagolja meg - életképes döntésnek bizonyult az EA-nél.

Az alapelvek ezen a platformon sem változtak: felépíthetjük saját kis birodalmunkat, amit aztán számos tényezőt figyelembe véve üzemeltetnünk kell a lakosság igényeinek megfelelően. Egy betonrengeteg élete pedig nem csak játék és mese: a jólét megteremtéséhez nem árt némi közgazdasági véna, de nincs semmi túlbonyolítva. Mégis csak a Facebookon vagyunk. A nyílt bétatesztre itt lehet jelentkezni.

6.
6.
Scoo
#2: Detto ezt utálom az összes ilyen játékban. Ideig óráig még elviselem, de egy idő után piszok idegesítő.
5.
5.
DanielMcBas
Ezt kihagyom mert ebbe is úgy beleszopódok mint a Sims socialba
3.
3.
Gubi
Ez tetszik :D Asszem ezzel el leszek, a Simset már meguntam :P
2.
2.
Tshunin
Jópofának tűnik, de ahogy a korábbi játékok esetén is, láthatólag itt is nagyon épít a szomszédokra. Persze ez nem meglepő, ha már ilyen szociális játék.
De számomra elveszi az összes élvezetet belőle. Ha nincsenek közvetlen ismerőseid, akkor ismeretleneket kell felvenni csak a játék kedvéért. Ami ugye elkerülhetetlen, mert a játék rákényszerít. Aztán spammelheted tele az üzenőfalat kérésekkel. Vagy vehetek gyémántokat, hogy kiváltsam a szomszédokat :P
1.
1.
alexcargooo
ez tök jóXD már 4-es vagyokXD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...