Mozgásban a Nintendo 3DS XL

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 28.
  • Videó
Link másolása
A francia Puissance Nintendo szájt csapott le elsőként a múlt héten bemutatott Nintendo 3DS XL-re és élesben kipróbálhatták a vérfrissítésen átesett kézikonzolt. A nagyobb kijelző meghálálja a beruházást - mozgás közben láthatjuk a lényeget: azaz a játékok futtatását.

A Nintendo 3DS XL mellett szól az is, hogy a térhatású látvány mindinkább kiteljesedik a nagyobb kijelző segítségével. Bár az alábbi bemutató nincs egy perc se, legalább képben lehetünk arra nézve, hogy mit kapunk 199 dollárért cserébe. A konzolt július 28-tól vásárolhatjuk meg Európában.

A bejelentés után feltűnt, hogy a gépben alapból nem lesz benne a két analóg kar. A japánok elmondták, hogy a 3DS XL-hez is vásárolhatunk Circle Pad-ot. A kiegészítő is igazodik a kütyü nagyobb méretéhez, így a neve Circle Pad Pro lesz. A szóbeszédek szerint még idén megvásárolhatjuk a másik analóg kart rejtő Circle Pad Pro-t - legalábbis Japánban.

10.
10.
Gamelord
#9: Erre már megjelenés előtt számítani lehetett, sőt biztosra lehetett venni hogy ilyen is lesz, ezért nem gondolom hogy lehúzás lenne. Másrészt hátránya is van, tehát nem lehet azt mondani, hogy mindenki megszívta aki a simát vette. Ugyanis ez nagyobb, tehát nem a szépségéről lesz híres, valamint pixelesebb is. + szerintem az egy érthető dolog hogy nem kap második analógot, mert így is óriási, nemhogy az analóggal, amivel 1 behemót lesz. Ráadásul egyenlőre annyira nem sok játékhoz kell az a kar.
9.
9.
csonti02
#7: Persze, de azért a többieknek abban igazuk van h aki most venne 3ds-t annak ez egy jó pont. lehúzás címén még arra gondoltam, hogy akinek kell az vehet ehhez is analógot. Meg azért az xbox 360 meg ps3 kiadások között eget rengető különbség nincsen.
8.
8.
Ooorky
Tudom, hogy ezt egyeseknek nehéz lesz elhinni, de meg kell történnie:
Nintendo (is) a vásárlók pénzéből él.
És most sírjunk együtt.
7.
7.
jszili32
#6: Lehetséges, hogy kedves barátunk ugy értette a Lehúzást, hogy amikor már megvették 17 millioan a 3ds-t, akkor most kiadnak egy ujabbat nagyobb kijelzövel, erösebb aksival és hangszoroval, és ami elég nagy pofátlanság a részemről is, hogy ugyanannyiba kerül mint a sima 3ds!
Én már vettem egy sima 3ds-t, és én is ugy érzem, hogy a nintendonak az a célja hogy több pénze legyen, mint riválisainak!
6.
6.
p3ti
#1: Nem csavargatják senkinek a kezét hogy vegye meg , ez csak egy alternatíva . Aki szeretne nagyobb kijelzőn játszani , itt a lehetőség . Szal kicsit érthetetlen a hozzászólás
5.
5.
p3ti
#4: Nekem is ez volt a bajom a 3DSel , kicsinek tartottam a kijelzőt . De ez jó nagy , mostmár engem is egyre jobban vonz a vétel . Úgyis sorakoznak a jobbnál jobb játékok a 3DSre , örülök hogy be indult a gép :)
4.
4.
MoRT2195
#1: Mért lenne lehúzás? Ahogy gamelord is mondja, az veszi meg akinek kell. Nem kötelező meg venni senkinek, annak sem akinek már van 3DS-e. Én terveztem venni egy 3DS-t, de a kis kijelző miatt nem akartam, most viszont így már szerintem beszerzem majd ezt. Teljesen jó dolog, hogy kiadták nagyobb kijelzővel. Akkor ennyi erővel azt is lehúzásnak mondhatnád, hogy PS3-ból ki attak egy újabb fajtát. Sőt ha a pletykák igazak, akkor még egyet ki fognak adni. Vagy esetleg még azt is mondhatnád, hogy az Xbox 360 250gb lehúzás, mert a 4gb-os olcsóbb... Hülyeség.
3.
3.
DON GONDOCS
Kell most! Karomat egy 3ds XL-ért
2.
2.
Gamelord
#1: Lehúzás? Az veszi meg akinek kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...