Megvan a Guild Wars 2 megjelenési dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy igen régi adósságát törlesztette ma az ArenaNet, amikor is leközölte a Guild Wars 2 véglegesnek tűnő megjelenési dátumát. A hosszú évek óta vár jeles nap kereken két hónap múlva esedékes - talán az idei MMO-k legkiemelkedőbb darabjával lesz dolgunk nyár végén.

Az ArenaNet megerősítette, hogy a havidíjtól mentes Guild Wars 2 augusztus 28-án kerül a boltok polcaira, így az utolsó bétahétvége pedig július 20-22 között kerül megrendezésre.

Alighanem a legnagyobb idei MMORPG-megjelenésnek nézünk elébe - egy olyan költségvetésű címmel sem találkozunk 2012-ben, ami a Guild Wars 2-vel felér. Hasonló a tendencia az elődhöz: csak az alapjátékot kell kifizetnünk, havidíj nem kell a játékhoz. A digitális alapkiadás ára 54,99 euró lesz, míg a Deluxe Editionért 74,99 eurót kell kicsengetnünk.

A fejlesztő elmondta, hogy öt év megfeszített munka után végre révbe értek, mely hatalmas mérföldkő számukra, de a legnagyobb öröm mégis az, hogy a világ kitárul és játékosok százai élhetik át saját történetüket.

Az utolsó bétahétvége július 20-22 között kerül megrendezésre. Csekkold a dátumot beharangozó előzetest! Köszönjük czeto 2.0, Drought és Cuppak!

20.
20.
Cuppak
#18 Igen, elég rossz dátum, de úgy volt hogy év végén adják ki, szóval ez elég jó dátum ahhoz képest
19.
19.
drat576
#18: szerintem pont leszarják, hogy kinek mikor milyen szünete van, a játékot akkor adják ki amikor kész van, it's that simple :)
18.
18.
markoci555
most ez komoly? nyáron ne lehessen játszani, adjuk ki amikor kezdődik a suli
17.
17.
gtn0829
#15: Ezt kifejtenéd, plz?
16.
16.
Gamelord
#12: Én amint megveszem jövök, majd csapatunk 1 GK-sabb klánt:)
15.
15.
turleysqt
Szerintem a beta nagy csalódás volt, de majd meglátjuk.
14.
14.
drat576
#12: én előrendeltem, 27.-én már játszhatok vele, 2 barátom már digitálisan megvette, a béta is nagyon tetszik nekik, lehet hogy jön még1 ismerősöm, de jó lenne itt a GK-n is toborozni, én abszolút benne vagyok bármiben ami GW2 :)
13.
13.
mephi
Elég sok infót találhattok itt: http://gw2.variance.hu/
Jelenleg a magyarok 90% szerintem a Variance oldal szervezésével a Drargrimmar szerveren lesznek.
12.
12.
Cuppak
Amúgy lehetne egy magyar guild :D.. ki melyik szerveren lesz? Ha valaki benne van akkor lehetne csinálni egyet ;), ha rossz szeróra mész az se baj, lesz szeró váltási lehetőség!
11.
11.
DzsungelCsirke
#8: Nem 100%, de sokkal több esélye van rá mint bármi másnak. Egyszerűen azért mert ebben a Massively Multiplayer szókapcsolat tényleg él: Kigyomlálták az unalmas grindeket, a macerás kvesztrendszert, az equipmentvadászatot. Ehelyett a játék minden aspektusával arra ösztönöz hogy a többiekkel együtt játssz, szemben a WoW és mások solo-group rendszerével, ahol menekülsz a többi játékos elől.

Hatalmas hangulata van amikor 20-30 emberrel kísérgeted az adott NPC-t, és próbálod megvédeni őt. Na meg melyik az a játék ahol a 20 perces tutorial végén rögtön egy 5 méteres boss-t vágnak eléd? :D
10.
10.
mephi
#8: Nem akarok más nevében nyilatkozni :)
De szerintem ha lesz lehetőséged kipróbálni (később tuti lesz hétvége, amikor kipróbálható lesz ingyen) ne hagyd ki. Annyit bizton állíthatok, hogy nem WOW koppintás, nagyon egyedi és szép design jellemzi a játékot. Nagyon tetszenek a dinamikus események: megtámadják a ranlók a falut. 1 Megvéded őket? Ha igen, olcsóbban jutsz felszereléshez, újabb kalandokhoz. 2. Hagyod elesni a falut, akkor az ellenség tovább terjeszkedik, az árusok elbújnak, vagy a háborúra hivatkozva drágán adják a cuccokat. Más küldetések lesznek elérhetőek. Aztán persze lehet arra jön pár kalandozó és felszabadítjátok a falut, stb.
A PvP nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik, a skillek nekem nagyon tetszenek. A világok harca meg a legjobb amit valaha szerveztek. Képzeld el, ahogy 5 fős csapatoddal elfoglaltok egy kereskedelmi állomást, vagy azt amikor jóval többen nekiindultok erődöt foglalni, a védők meg katapultoznak és öntik a nyakatokba az áldást. Szóval elhiheted van hangulata. :)
A Titan megjelenéséig én nem számítok jobb MMO-ra.
9.
9.
Cuppak
#8 Pár haverom kipróbálta aki nagyon utálja az MMO-kat.. és ez az 1 mmo nagyon megtetszett nekik, szóval lesz olyan játékos akinek tetszeni fog :)
8.
8.
Gamelord
#6: Szóval azt mondod, hogy aki már rohadtul unja azt a sok mmo-t ami a háta mögött van, azt is lefogja kötni?
6.
6.
mephi
#1: Szerencsére ennél jóval több játékos van :) /Nem véletlen, hogy tegnap is stressz teszt volt este 4 órán keresztül./
Előrendeltem a játékot, két bétahétvége van a hátam mögött. Jó ideje nem kötött le már MMO ennyire, de fogalmazhatnék úgy is, hogy jó ideje nem kötött le bármilyen játék ennyire. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, azoknak is javaslom, hogy adjanak neki esélyt, akik eddig fáztak az MMO-tól.
Remélem sok embernek kellemes időtöltést hoz ez a játék.
5.
5.
Gamelord
Szerintem ez tuti vétel.
4.
4.
Kyuubi
Pont sulikezdéskor, fasza -.-
3.
3.
Ector
Sajna nekem ez már kimarad, kinőttem az MMO-kból, illetve pont egyetem kezdésre jön ki , hurrá !!! :S :(
1.
1.
gtn0829
"Játékosok százai"... micsoda perspektíva. :D
Amúgy hurrá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...