Játék és film készül az Afro Samurai-ból

  • Írta: Daks
  • 2005. augusztus 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Videójáték és mozifilm is készül a japánok által imádott, képregényként és már TV sorozatként is bizonyított Afro Samurai-ból.
Videójáték és mozifilm is készül a japánok által imádott, képregényként és már TV sorozatként is bizonyított Afro Samurai-ból.

A játékot a Namco készíti és forgalmazza, jelenlegi terveik szerint pedig több részt is csinálnak majd belőle. Az Afro Samurai egy ember viszontagságokkal és fájdalmakkal teli kalandjairól szól: Miután a főszereplő szemtanúja volt édesapja könyörtelen és hidegvérű meggyilkolásának, elhatározza, hogy a törvényi kereteket túllépve bosszút áll a világ bűnözőin. Az Afro Samurai nem ismer könyörületet, nincsenek érzelmei, nem sír. Egyedüli célja fegyveres vérbosszút állni apja gyilkosain és azok társain, revansot venni az őt ért felbecsülhetetlen fájlmakért és szenvedésekért.

Az eredetileg képregényként debütált történetből időközben animációs TV sorozat is készült, melyben a főszereplő hangát Samuel L. Jackson kölcsönözte. Globális sikerének köszönhetően hamarosan mozifilm is készül majd, melyben szintén az imént említett színész lesz a főszereplője, immáron hús-vér emberként.
2.
2.
lewton6
úúú... ne is mond!!!! >:(

azt az ember rituálisan ki kéne végezni egy Bloodrayne cdvel!!
1.
1.
G4nd4lF
remélem nem Uwe Boll rendezi :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...