Hivatalosan is bemutatkozik a Call of Duty: Online

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 4.
  • Bejelentés
Az ugyan eddig is nyílt titok volt, hogy multiplayerre kihegyezett, free-to-play Call of Duty készül a kínaiaknak, a minap viszont fomálisan is bejelentette az Activision a játékot. A Call of Duty: Online a Modern Warfare univerzumra építkezik, nagy meglepetésekre ne számítsunk.

Bő egy éve árulta el először az Activision, hogy a Call of Duty free-to-play kivetülésén dolgozik, a minap pedig a kínai Tencenttel karöltve bejelentette: két év fejlesztés után rövidesen révbe érnek a Call of Duty: Online munkálatai.

A multiplayer módra kihegyezett, free-to-play Call of Duty kizárólag Kínában lesz elérhető, az említett internetszolgáltató kapta meg a több évre szóló, kizárólagos üzemeltetési jogot - a Tencent felel egyébként a Crytek-féle Warface-ért, és nem mellesleg részesedése van az Epic Gamesben is.

A játék a Call of Duty: Modern Warfare univerzumra épül, ahogy az első trailerből kiderül, sok meglepetést nem tartogat: a játékmenet a régi, és még az eredeti pályák is visszaköszönnek. Fontos különbség persze, hogy alaphangon nem kell fizetni érte, mikrotranzakciók útján viszont vásárolhatunk majd fegyvereket és "Kína-exkluzív" perköket.

Köszi, v_szilard12 és dante92!

33.
maedve
Kár, hogy csak kínában lesz, jó móka lenne ha az összes eddig megjelent pályán lehetne hentelni, de elérhetőek lennének az újabb perkek és fegyverek is a régebbiek mellett
31.
b.mate
#30: Nem hiszem hogy az olvasóközösségnek olyan alul képzett evolúciós zsákutcákra lenne szüksége mint L.A. #29. Igazad van. Töröljétek légyszi.
30.
JacoB
#29: Hagyják csak nyugodtan xD, én bírom ezeket az embereket ,akiknek semmi eszük de írják azért a sok okosságot xD
27.
DON GONDOCS
China warrfare win! Ott is sportot űznek a codból.
25.
robogo98
Haveromnak kinábol van boxa a skate2 és a bf 3 se indult el rajta azzal hogy ebben az országban nem támogatott
24.
robogo98
Haveromnak kinábol van boxa a skate2 és a bf 3 se indult el rajta azzal hogy ebben az országban nem támogatott
23.
biohazard rex
#17: Most már nincs alterIW vagy is van de csak akiknek eredetibe van meg, mert az Activision felszólította az alterIW készítőit... =(
22.
attila4545
#15: 1997-ig nem tartozott Kínához.És előtte sem külön állam volt.
21.
Cuppak
Amúgy azért csak Kínában lesz mert ott 2000-ben betiltották a konzolokat
20.
Cuppak
"The Epic Gaming Experience Has Arrived" Wait, what?
19.
KeXxX
nem nagy eresztés...
18.
Veldspar
#15: Hong Kong nem külön állam, Kína része '97 óta.
16.
DollSyndrome
Hát ez nagyon szuper. Ki is költözöm kínába. Szevasztok lúzerek!!!!!!!!2
15.
alexcargooo
#9: tudtommal Hong Kong nem tartozik Kínához.ha jól tudom egy külön állam:Dde amugy igazad van:D

#5 hát te is csak az első 4 sort olvastad látom...meg mint ahogy Mr. 9-es írja kínának több pénze van kenyérre mint Magyarországnak valaha is.a másik az meg hogy 50ezer ember???ott egy faluban többen élnek.saját vélemény szerint minimum játszanak majd vele kb 1millióan.
13.
galbalazs87
#12: A kínai gazdaság hatalmas, még akkor is ha az idei első negyedév nem a legjobban sikerült nekik. Hülye lenne egy ilyen lehetőséget kihagyni az Activi$ion.
12.
Fontos 96
Nem csodálkozom. Még több pénz. Ha én lennék Bobby Kotick én is ezt csinálnám nem lennék hülye. Minden évben kijön egy új CoD ami majdnem ugyan az mint az előző. Ahoz a DLC-k meg ELiTE. Erre itt van ez. Régi mapok ugyan az az engine = Copy+Paste. Új perkek ja ez max 1 nap megírni nekik a perkeket. Meg még egy a képeket a grafikusoknak hozzá rajzolni. És itt is lehet hogy lesz 3 F2P map, 10 F2P fegyver meg 5 F2P perk. Többiért fizetsz. Csak azt én sem értiem miért csak kínába és miért pont oda.
11.
biohazard rex
Minden tiszteletem az övek valószínűleg rengeteget dolgoztak vele! A szart, minden ugyan az mint eddig, pályák skinek fegyverek. Egyedül a kínai nyelv lesz benne újítás...
6.
grindcore
Az senkinek nem esett itt le, hogy mikrotranzakciós, magyarul ha nem fizetsz csak szar fegyókkal és cuccokkal kulloghatsz a fizetősök után? Szar az egész....
4.
giga321
Úristen ez nagyon jól néz ki. Rengeteg újítás és tökéletes grafika ember de kár hogy csak kínában jön ki :(. OH OH WAIT WHAT? )
3.
Split
#1: Mert a többiekből még ki lehet húzni egy kis pénzt!
2.
robogo98
különben ez egy Mw2 multi ingyen
1.
robogo98
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...