Call of Duty: Online PC

Kínába szánják a free-to-play, kizárólag online játszható Call of Dutyt.
Típus: Akció, FPS, Háborús, Online

Dokumentumfilm készül a Call of Dutyról

A merész indie játékok, mint például a Hotline Miami, a Not a Hero és a Strafe kiadásával is foglalkozó Devolver következő projektje egészen merész vállalkozás. A kiadó ezúttal egy dokumentumfilmet karolt fel.

A hét legjobb játékakciói

Újabb hét, újabb akciók. A merítés ezúttal is bőséges, így lényegében minden stílus szerelmese megtalálja majd a számára kedves, akciózott terméket. Ezúttal a platformok tekintetében is jobban szétnéztünk.

175 millió Call of Dutyt vásároltunk

A Call of Duty Championship kezdetének apropóján friss számadattal hencegett az Activision. Bizony, a Call of Duty-frencsájz darabjaiból összesen 175 millió példány talált gazdára világszerte.

Amerikai Kapitány és a Call of Duty Online

Megan Fox, Jonah Hill és Robert Downey Jr. után Chris Evanst is leszerződtette az Activision egy Call of Duty-reklám erejéig - ezúttal a Kína-exkluzív Call of Duty Online-t promózzák.

Saját filmstúdiót akar az Activision?

Ha úgy vesszük, a Call of Duty-játékok a maguk rövid, de annál látványosabb kampányával önmagukban is interaktív filmeknek tekinthetők, azonban a hírek szerint az Activision nem állna meg itt...

Activision-Blizzard: ez lesz a legerősebb évünk

Adósak vagyunk még az Activision-Blizzard üzleti jelentésével, amiből az is kiderült többek között, hogy a cég úgy gondolja: az idei játékfelhozatala lesz az eddigi legerősebb és legváltozatosabb.

Call of Duty - csökkentek a DLC-k eladásai

Az Activision Blizzard második negyedéves pénzügyi jelentése kitért a Call of Duty brand eredményeire is. Ezek szerint az Elite-re regisztráltak száma meghaladta a 12 millió főt, s ebből 2,3 millióan vannak, akik fizetnek is a prémiumtagságért. A Kínában népszerű CoD Online Európában is elindulhat.

Hivatalosan is bemutatkozik a Call of Duty: Online

Az ugyan eddig is nyílt titok volt, hogy multiplayerre kihegyezett, free-to-play Call of Duty készül a kínaiaknak, a minap viszont fomálisan is bejelentette az Activision a játékot. A Call of Duty: Online a Modern Warfare univerzumra építkezik, nagy meglepetésekre ne számítsunk.