Csúszik a Sniper: Ghost Warrior 2 megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 6.
  • Csúszás
Link másolása
Sajnos lemaradunk a nyári fejlövésekről, elvégre megerősítették, hogy mégsem lát napvilágot augusztusban a Sniper: Ghost Warrior második része. A Namco Bandai szűk két hónapig tartja vissza a mesterlövészes címet, addig ki kell bírnunk valahogy. Lehet, hogy valami gond van a City-nél?

Biztosan nem kerül a boltokba augusztus 21-én a Sniper: Ghost Warrior 2. A késlekedést maga a shooter kiadója, a Namco Bandai erősítette meg. Tegyük hozzá, hogy nem ez az első csúszás, ami a játékot sújtja - reméljük az újonnan közölt dátum már véglegesnek bizonyul. A City Interactive nem mer 19-re lapot húzni, tovább tökéletesíti a mesterlövészes címet és október 9-nél előbb ne is számítsunk rá. Legalábbis Európában.

A PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra érkező játék a CryEngine 3-at használja, de a látvány mellett reméljük a játékmenetet sem éri majd csorba. A lengyelek most tényleg forradalmat csinálhatnak.

3.
3.
biohazard rex
Nekem tetszett a játék, már csak azért is, mert nem erőltette az agyatlan lövöldözést (pl. Sniper elite v2) , persze voltak olyan részek mikor kifejezetten csak azt lehetett, de az kibírható volt. Én várom! O.O
2.
2.
KeXxX
lehet hogy észrevették a képeken levő hibákat?
1.
1.
Lacek896
Kíváncsi vagyok idén még hány játék fog csúszni az eredeti bejelentett időponthoz képest. A CryEngine 3 valszeg hozza majd a formáját nem hinném hogy a látvány csúnya lesz + kíváncsi is vagyok hogy fest majd a Nanosuit-os csávó nélkül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...