Multiplayer trailert kap az új Medal of Honor

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 9.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts gőzerővel promózza a Medal of Honor: Warfighter legújabb előzetesét, ám az ígéretek szerint az csak akkor válik elérhetővé, ha a rajongók közösségi aktivitást produkálnak a játék Facebook-oldalán. Ez a dolog marketing része, a találgatások szerint a héten amúgy is megjelenne a trailer.

Az Electronic Arts bejelentése szerint a trailerért a rajongóknak 100 százalékos közösségi aktivitást kellene összehozniuk a Medal of Honor Facebook-oldalán, igaz, azt már nem igazán írták körbe a srácok, hogy mi szükséges az előrehaladáshoz, és hogyan számolják azt egyáltalán.

A kiadó szerint szavazni, lájkolni és kommentelni kell, és akkor jön az új előzetes - ez idáig rendben van, viszont a megvalósítás szokatlan, mert az állás nem követhető valós időben, mint más hasonló akcióknál, hanem olykor felbukkan egy új fotó az aktuális eredményről, aminek aztán lehet örülni. Végtére is mindegy, most járunk 76 százaléknál, nagyon úgy fest, hogy még a napokban megjelenik az új videó.

A trailer egyébként a multiplayer módot mutatja majd be, támpontként már kaptunk is egy új screenshotot, amit 90 százalék után egy másik teaser kép is követni fog. Tetszik?

17.
17.
Jinbobo
remélem ebben is jó kempelő helyek lesznek:)
Csak néha csinálom, amikor már többször lelő valami hülye magányos játékos...
16.
16.
ribizly
#15: Én csak abban reménykedem, hogy valami hasonlót sikerült összehozniuk, mint a DICE-nak a Close Quarters-el. Ellenben, ha megint valami újat/hasonlót akarnak csinálni, akkor ajánlom, hogy legyen nagyon tuti, és az openBetaMulti-ban legyen lehetőség azt ki is próbálni, mert csak úgy vakon biztosan nem veszem meg...
15.
15.
BrendOoN
Hát az előző rész multija egy Perkek nélküli CoD multira emlékeztetett... De tetszett, mert egész pörgős volt, és nem unta el magát az ember... Kíváncsi vagyok, hogy maradnak ugyanebben az irányban, vagy ebben a részben inkább taktikázni kell majd. Mondjuk ebben a részben nem a Dice csinálja a multit, hanem azt is a Danger Close csinálja.
14.
14.
Cuppak
#13 igen, nekem megnyitotta eddig is
13.
13.
ptmilan
#9: azért nem nyitja meg, mert az oldal "korhatáros". Én is így jártam a Ghost Recon hivatalos fb-os oldalával, hogy mivel még nem vagyok 18 csak 16, ezért nem engedte megnyitni. Mihelyst átírtam a születési időmet mondjuk 1990-re, rögtön megengedte nyitni. :-) Remélem segítettem.
12.
12.
Cuppak
Tessék? amit linkeltem az az angol oldal, ott van minden szavazás/kiírás, a játék fejlesztőktől lehet kérdezni, csak írjatok nekik :)
11.
11.
zsilvolgyi
#10: Én csak a francia oldalon látok egy képet 76%-ról, de a hivatalos sehol...
10.
10.
alexcargooo
#7: nem hinném hogy egy spanyol oldalon amit 12-en like-oltak, kéne szavazni:D
9.
9.
zsilvolgyi
Be vagyok jelentkezve -> beillesztem: http://www.facebook.com/medalofhonor -> ugyan úgy marad az üzenőfal.
8.
8.
zsilvolgyi
#7: itt is a facebook kezdőlapot tölti be:( :D ekkora sz@rt xD
7.
7.
Cuppak
http://www.facebook.com/medalofhonor válaszolni kell a kérdésekre, megosztani stb.
6.
6.
fojesz
#2: Jelentkezzetek be a Facebookba, és működni fog.
5.
5.
randall13
#3: Bírom a csapatjátékokat, de van egy nagy hátulütőjük is: elég csak egy gyökérnek becsusszanni a csapatba.

Egyébként ha 1%-os lesz az aktivitás, akkor is ki fogják dobni előbb-utóbb a trailert, mert nem 10 forintból hozták össze.
4.
4.
zsilvolgyi
#2: nekem is ez a bajom! Hol a franca van a hivatalos moh facebook oldal?
3.
3.
Cuppak
akik tesztelték E3-n vagy dreamhackon azt mondták hogy nagyon összetett csapat játék, még a minimapot is megoldották hogy ne kelljen nézni, hogy benne tartson a harcban, nagyon várós lesz.. :D
2.
2.
alexcargooo
hol lehet szavazni?a "76 százalék" csak egy facebook-ot nyit meg
1.
1.
AkosTorok88
Hat a multi az elozo reszben eleg sajatos volt nem mondom lehetett elvezni de azert nagyon dominaltak a sniperek es fura volt a jatek hangulata is na de single az nagyon jo volt a grafikai es toltesi hibaktol eltekintve
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...