Márciusban jön a Splinter Cell: Blacklist?

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 9.
  • Pletyka
Noha a Ubisoft azt már megerősítette korábban, hogy a Splinter Cell: Blacklist valamikor 2013 tavaszán kerülhet boltokba, az Amazon brit részlege már napra pontos dátumot is közölt a játék adatlapján, egyúttal az előrendelőknek szánt különleges kiadás tartalmát is megszellőztette.

2013. március 29-én kerül boltokba a Splinter Cell: Blacklist, legalábbis a brit Amazon weboldala szerint, ahol már elő is rendelhető a játék, amiért egy csudajó, természetesen limitált példányszámú különleges kiadás jár cserébe.

Persze könnyen lehet, hogy maga a dátum nem pontos, csupán amolyan "placeholder" szerepet tölt be, viszont az Upper Echelon Limited Edition nagyon is hivatalosnak tűnik. A spéci kiszerelés fémdobozában az ígéretek szerint a játék mellett egy A2-es térkép, valamint egy raklapnyi ingame tartalom is várja a rajongókat: lesz új felszerelés, szemüveg és egy ráadás küldetés is ütheti majd a markunkat.

Az új Splinter Cellt PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jelentették be, de a korábbi pletykák szerint Wii U-ra is készül majd egy változat belőle.

16.
Drazhar
#15: Bocs, korrigálom magam, 2010 április a Conviction, az meg csontra két év. Nem azt mondom, hogy annyit üljenek rajta mint egyesek (Blizzard) de senki nem halt még bele egy kis várakozásba, és hogy legyen tartalom is a cuccba ne csak rókabőr+1-2 új mozgás/kütyü. 2,5-3 év lenne a reális (szerintem)
15.
Drazhar
#3: Igen túl gyors.
Ha azt veszed a Tomb Raider-t már az E3 előtt van háromnegyed évvel bemutatták, és szintúgy csak 2013 tavaszán jön. Ez az egyik.
A másik, hogy eleve dömping lesz erre az időszakra, így nyugodtan eltehetik őszre is a dolgot.
A harmadik meg, hogy 2010 júniusába jött ki a Conviction... na erre mondom, hogy túl gyors. Jó az Ubi az új futószalag, de ezt ne már azért könyörgöm.
14.
Raatkainen
Nagy kár, hogy Ironside már nem lesz hallható Samként, de attól még nagyon várom.
13.
Dontrip
Nekem már az E3-on ez tetszett legjobban.
12.
Ventus
Ezt én meg fogom vásárolni
11.
Danidius
egy szülinapi ajándéknak jó ,lesz márciusban :D
10.
DON GONDOCS
A ghost recon után jókis jáék lesz ez.
9.
JcGross
#3: Hát azért nem gondolod, hogy 2 hónap alatt ennyit összeraknak? Szerintem már legalább 1 éve dolgoznak rajta.
8.
simon 555
az E3-on nem februárról volt szó?:D
vagy az más volt?
6.
The Lone Drow
#3: Elég régóta pletykálják a készülését, de csak most mutatták be, szóval már legalább egy éve dolgozhatnak rajta, ha jól emlékszem.
5.
Uhu123
#4: Ubisoftnál? Lássuk csak...

...SOHA!
4.
shifteeh
mikor szoktak a játékok akkor megjelenni, amikorra először mondják?
3.
BrendOoN
#2: Túl gyors?
Június elején jelentették be, és akkor már kaptunk gameplayt is, ami olyan fél pálya volt... Tehát nagyjából április vége-május eleje óta dolgozhatnak rajta. Márciusnak amúgy is a végén jelenik meg, és azelőtt nagyjából olyan egy-másfél héttel pedig már küldik el a boltoknak.
2.
Drazhar
túl gyors... amúgy is dömping lesz, meg Ubi... szóval jóesetben még eltolhatják őszre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...