Alakul a Deus Ex: Human Revolution mozifilm

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A CBS Films szerezte meg a Deus Ex: Human Revolution megfilmesítésének jogait. A munkálatok során a vállalat szorosan együttműködik majd az Eidos Montreallal annak érdekében, hogy minél hitelesebb adaptáció szülessen meg. Számos Eidos-cím várja a megfilmesítést, reméljük ebből lesz valami.

Zöld az út a Deus Ex: Human Revolution mozifilm előtt, miután körvonalazódott, hogy a CBS Films szerezte meg a megfilmesítés jogait. Terry Press, a cég társelnöke szerint a gyártó szorosan együtt fog működni az Eidos Montreallal - kérdés, hogy mennyire marad hű a videojátékhoz?

 

A CBS Films az első naptól kezdve várja a munkálatok elkezdését a Human Revolutiont megalkotó fejlesztővel, s az ígéretek szerint a mozi teljesen hű marad a cyberpunk Deus Ex névhez. A Square Enix Europe képviselője elmondta, hogy egyedi élményt szeretnének a vásznon nyújtani.

Az executive producer John P. Middleton lesz, míg a kreatív produceri feladatokat Alex Ginno vállalta magára. A produceri székekben ül majd Roy Lee és Adrian Askarieh. Askarieh egyébiránt a következő Hitman filmben is közreműködik, de köze van a Just Cause és a Kane and Lynch filmadaptációkhoz is. Lee-t a The Woman in Black stáblistáján láthattuk korábban. 

A szokásos kérdés: kit látnátok szívesen Adam Jensen megformálójaként?

15.
15.
DeusEx
Természetes a szinkronszínészt :) muszáj ugyan annak a hangnak maradnia mert tökéletes volt a karakterhez "Elias Toufexis"
14.
14.
adye
#13: Teljesen egyetértek, Ridley Scott egy zseni, és van tapasztalata a témában, lásd: Blade Runner.
13.
13.
Dragonborn
Én Fassbendert találom ideálisnak és szerintem is egy Ridley Scottnak kéne rendeznie
12.
12.
Macifasz
#11: Még is mi bajod korunk egyik legzseniálisabb színészével? Ezerszer inkább ő, mint egy Patttttiszon vagy bármelyik másik felkapott, túlértékelt sztárocska.
11.
11.
vaskogreg
bocs dupláért
Csak nehogy ezt is Fassbender( farokhajlító) , mindenben főszerepet kapó neandervölgyi kapja könyörgöm
10.
10.
vaskogreg
#3: Edward Norton, így van , tökéletes lenne a karakterhez, bár Jensen mély orgánumát nem tudná hozni, ilyen orgánuma nem tudom, most hirtelen nem ugrik be kinek van egyáltalán hollywoodban sajna, de Norton sztem tökéletes lenne
9.
9.
Raatkainen
Liam Neeson kicsit lehet idős hozzá, de szerintem ő lenne a tuti.
6.
6.
Teuton
"A szokásos kérdés: kit látnátok szívesen Adam Jensen megformálójaként?"

Rossz a kérdés Zoenn: "Milyen távol tudják majd távol tartani a filmtől Uwe Boll-t?"
5.
5.
zsoze
mi lesz itt jön majd valamikor a cyberpunk című játék amely a szerepjátékra épít majd most deus ex film is alakul nagyon helyes csak ne cse..-ék el nekem mert leharapom a fejüket érte így is minden jó kis sztorit elba..nak az amcsik :@@@
4.
4.
giga321
kit látnátok szívesen Adam Jensen megformálójaként? *

Hát Adam Jensent :). Viccet félre téve én nagyon örülök neki csak ne vigyék el őrült lövöldözésbe az egészet hanem legye kis lopakodás és a bio karokat meg csinálják meg faszántosan velős ütős sztori legyen és hagyák meg ezt az arany fekete szín dominát nagyon örülnék neki.
2.
2.
Mr Gutsy
Szerintem Rowan Atkinson lenne a megfelelő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...