Lelép a Battlefield 3 vezető tervezője

  • Írta: InGen
  • 2012. július 13.
  • Hír
Link másolása
David Goldfarb úgy döntött, egyelőre elég volt a Battlefieldből, sőt valójában az egész játékipari bizniszből, ezért lelépett a DICE csapatából. Sajnos sok részlet egyelőre nem ismert: nem tudni pontosan, mit fog csinálni ezután, s azt sem, ki veszi majd át a helyét a Battlefield-sorozat élén.

A Battlefield 3 és a Battlefield: Bad Company 2 vezető deisngere, David Goldfarb ma Twitteren jelentette be, hogy elhagyja a DICE csapatát, ugyanakkor gyorsan hozzátette: a rajongóknak nincs miért aggódnia. Az úriember tehát biztos benne, hogy a helyét megfelelően tudják majd pótolni, bár azt nem tudni, ki fogja betölteni a lead designer pozícióját napjaink egyik legnépszerűbb FPS-ének következő részeinél.


Habár azt sem tudni, Goldfarb mit fog csinálni ezután, az mindenesetre ismeretes, hogy a forgatókönyvírás felé kacsintgat, ráadásul már a '90-es évek óta dolgozik egy könyvön is: twitteres bejegyzései alapján úgy tűnik, ehhez akar visszatérni. Magát a könyvet jobb szó híján úgy jellemezte, mint "Biblepunk", vagy "Ótestamentum noir", ami alapján legalábbis elég érdekes dolgokra lehet asszociálni.

12.
12.
malaczat
#2: battlefield csak klón akart lenni a COD nak de a cod-ot nem lehet klónozni ez van
11.
11.
malaczat
battlefield 3 az nem olyan jó mint bad company 2 csak hosszab sokkal ezt a bad company-ben is megoldhaták volna basszus mikor elkezdtem a gameplayt youtub-on be sem fejeztem mert jó játéknak látszót de aztán meg 2 nap allat ki nyomtam és csak az első gameplay-t sem tettem fel a youtub-ra
10.
10.
alexcargooo
#9: dejó...miért nem lehet a bf3-mat fejlesztgetni és nyomni a dlc-ket minthogy megint egy új bf-et vegyek...de mondjuk ha az battlelogos statokat átvezetik amabba akkor rendben an:D
9.
9.
Cuppak
http://i.imgur.com/gZjBG.png

Már külföldi origineken bejelentették a BF 4-t
8.
8.
robogo98
Ja nem is tutam hogy van magyar felirat
7.
7.
kopic
6.
6.
alexcargooo
haha XDezen a képen besírokXDnem is tudtam hogy van magyar felirat a single-höz :D
3.
3.
Stranger
#2: Sztem meg annyi pénze van már, hogy nem akar dolgozni csak élvezni az életet.
2.
2.
McDuff
sztem ráunt erre az egész BFvsCOD mizériára és elmegy a mekibe sajtburgert árulni.én is ezt tenném.
1.
1.
JBoy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...