Új szereplővel erősít a The Last of Us

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Megint Comic-Con, megint bejelentés: a Naughty Dog a The Last of Us társaságában turnézott San Diegóban, és ahol leleplezte a játék egyik mellékszereplőjét. Bill, a bogaras vénember segít majd verdát építeni Ellie-nek és Joelnek, a találkozásuk egy részletét most egy átvezető is megörökíti.

A Comic-Conon azt a videót vetítette le a Naughty Dog, amit alább is szemügyre vehettek, most elsősorban Billt kell nézni rajta, mert ő az újonnan bejelentett mellékszereplő.

Emberünk szőrös tökű profi, ami a túlélést illeti: saját kis bunkere van, csapdákkal meg miegymással - ide tör be Ellie és Joel, utóbbi történetesen személyesen is ismeri a kollégát. A történet szerint Bill segít majd hőseinknek a továbbjutásban, ha összegyűjtöttük neki a megfelelő alkatrészeket, épít nekünk egy verdát, amivel átszelhetjük a várost. Köszi, ravi!

24.
24.
Yanez
#19: Ezt gondolom filmesként mondod,nem pedig gémerként.
23.
23.
SLi
#14: uhh köszi, most utána néztem és igazad van, ez az orbitális nagy baromság nem is tudom honnan jött, valamiért nekem az volt a fejembe hogy ebbe ő is szerepel. Ráadásul a hangja is tök más, és Ashley Johnson állandó szereplő volt az egyik kedvenc sorozatomban, így aztán pláne röhejes :D
20.
20.
ZsupiDav
Ha vásárláskor nem az árat, meg a divatot nézné a legtöbb ember, akkor alig lennének ilyen "miért nem jön erre/arra a gépre". Én vásárlás előtt megnéztem, hogy mit kínál az egyik és mit kínál a másik, majd döntöttem. A drágább konzolt választottam, a játékkínálat pedig igazolta, hogy jól döntöttem. Persze kinek milyen játékok jönnek be.
19.
19.
#16: Tekintve, hogy nem fogok PS3-ra költeni, más lehetőségem nincs. Hidd el, az olyan játékok, amelyek "egész filmszerűek", teljesen élvezhetőek úgy is, ha csak popcorn-t ragadsz és megnézed. Talán a legjobb példa, amit fel tudnék hozni, az a Heavy Rain.
Persze ez emberfüggő, van akit a történet érdekel jobban, van akit a játékélmény. De ha van olyan jó a sztori, akkor szerintem így is megéri. És még ingyenes is.
18.
18.
piskóta
#12: üsse kő, akkor beszerzek egy ps3-at
17.
17.
Hubert Cumberdale
#16: Ha 70 rugó lenne egy dugás, akkor lehet meggondolnám :DD
16.
16.
Yanez
#4: játszás helyett végignézed neten?XD Az olyan,mintha dugás helyett inkább pornót nézel.:D
15.
15.
keiji maeda
anyira unalmasak és feleslegesek az ilyen kommentek , amit minden exclusive játékhoz odaír valaki hogy mért nem jön az én platformomra beheheeee,
1 ez a komment felesleges csak vitát szít
2 a kutyát nem érdekli hogy milyen géped van ha nem jön rá vegyél olyat

én érdekes módon kibírom hogy ne sírjak más platform exclusiv címénél egy kommentet hogy jaj mért nem jön az enyémre is . más mért nem bírja ezt felfogni?
14.
14.
Yanez
#9: Ellen Page szinkronja lenne?Nem kevered te a ezt a Beyond Two Souls játékkal?
13.
13.
KeXxX
#1: kimoderált üzenet
12.
12.
simon 555
#10: abban hiába bízol mivel a Naughty Dog Sony belsős fejlesztő szóval a játékaik soha másra nem fognak kijönni csak Sony konzolra.
csak gondoltam szólok,hogy ne reménykedj hiába.
11.
11.
d15a5t3r
Klassz lesz! Most tolom az Uncharted trilógiát. Másodiknál tartok, imádom! Egyébként aki játszott az Uncharted első részével... észrevesztek valami kapcsolatot aközött és a Last of Us között? Ha értitek mire gondolok?
Persze ez csak egy véletlen is lehet... De ki tudja?
10.
10.
piskóta
én csak abban bízom, hogy a nagy sikerre való tekintettel elkészítik a pc-s verziót
9.
9.
SLi
-Follow me! Whole goddamn town is booby trapped, stay right on my ass
-Can't miss it

Lesz jónéhány durva egysorosa Ellie-nek :D
Ellen Page szinkronja sokat ad hozzá, én nagyon örülök hogy egyre több befutott színész is szerepet vállal játékokban, szerintem ez egy jó irány sok szempontból.
7.
7.
metercsiken
Az Uncharted óta én úgy vagyok vele, hogy a Naughty Dog játékait én biztos megveszem!
Jól csinálják a dolgukat!
Ez is nagyon bejön!
6.
6.
AnimeWarlord
Naughty Dog kérlek támasszátok fel Crash-t :'(
4.
4.
Na, engem most vettek meg. De a konzolt meg nekem kéne megvenni... Majd végignézem neten inkább.
3.
3.
Kocsis92
#1: hogy vegyél ps-t :D
2.
2.
BrendOoN
Várós lenne, de nincs PS-em...

1.
1.
Dontrip
Ez miért nem jön Xbox-ra? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...