Project Ogre = Metal Gear Solid 5?

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 16.
  • Pletyka
Link másolása
Hiába beszél Hideo Kojima skizofrén módon két különböző projektről, a Project Ogre valójában a Metal Gear Solid ötödik részét takarja. A pletykák szerint a mester a Comic-Conon, zárt ajtók mögött mutatta be a játékot, innen szivárgott ki egy kép, ami állítólag leleplezi az összefüggést.

A CVG értesülései szerint az alábbi kép a Comic-Con egy zárt ajtók mögött zajló bemutatóján készült, ahol Hideo Kojima bemutatta legújabb projektjét, ami állítólag az új Metal Gear Solid volt. A meglepetés, hogy a fotó tanúsága szerint az oly sokat emlegetett Project Ogre munkacím valójában a Metal Gear Solid 5-t takarhatja, az itt látható logó alapján ugyanis az új rész alcíme Open Ground Reconnaissance Endeavors, vagyis OGRE a korábbi Tactical Espionage Action helyett.


Hogy a kép valódi-e, azt nem tudjuk, mindenesetre érdekes, hogy Cliff Bleszinski, a Gears of War atyja is mindettől függetlenül azt írta a Twitter-csatornájára a hétvégén, hogy "Kojima éppen most rángatta be egy hátsó szobába, ahol megmutatott neki egy őrült, új, titkos dolgot". A kettő összecseng, de a Konami utóbb cáfolta a pletykákat, tehát kizárt, hogy a közeljövőben okosabbak lehetnénk.

Egy korábban kiszivárgott kép a Project Ogréről - új MGS?

Kojima annak idején az új FOX Engine kapcsán árulta el, hogy az első játék, ami a hatalmas, szabadon bejárható játékvilágot prezentálni képes motort használni fogja, egyelőre a Project Ogre munkacímet viseli. Később egy interjúban azt is elmondta: lesz Metal Gear Solid 5, és az is a FOX Engine-re épül majd. Drukkoljunk!

8.
8.
sober
Berúghatta vna vki azt az ajtót! +basszák meg a több éves csúszást is!
1.
1.
shifteeh
na ez kell ide, nem az a Raidenes debilség
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...