Így kezdődik az Epic Mickey 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 17.
  • Videó
Link másolása
Befutott az Epic Mickey folytatásának bevezető animációja, kiderül, mi lesz az új rész alapfelütése, és hogyan kezdődik majd az új kaland. Jó öt perc hosszú, ugyanis ízelítőt kapunk a Disney-rajzfilmekre jellemző zenei betétekből, amik immár az Epic Mickey 2-t is tarkítani fogják.

Az Epic Mickey 2 története nem sokkal az első rész után veszi kezdetét. Mad Doctor rejtélyes módon visszatér, majd szánva-bánva korábbi tetteit, munkát ajánl Oswaldnak, amivel közösen helyre tudnák állítani a Wastelandet ért földrengés kárait. Természetesen az egész sztori kamu, Mad Doctor így valójában még nagyobb nyomorba taszítja az elfeledett mesehősök világát, akik újra felkeresik Mickeyt, hogy segítsen rajtuk.

Az Epic Mickey 2: The Power of Two november 18-án landol PS3-on, Xbox 360-on, Wii-n, PC-n és Mac-en, de lesz egy 3DS-es verzió is, ami szintén ekkor kerül boltokba.

7.
7.
bema695
A SNES-es Mickey játékokkal a mai napig játszom. Tuti vétel, csak még nem tudom melyik platformra.
6.
6.
DON GONDOCS
Minden adott a sikerhez és igen inkább erre költök mint bármelyik aktuális hype címre. (igen tudom azok között is van jobb és rosszabb)
5.
5.
SLi
#2: Igen, akinek van pénze az ilyesmire is szokott költeni, akinek meg nincs, hát... az veri a nyálát a neten.
4.
4.
rics92
#2: Ember saját magadat írod le választékos véleményeddel... Lehet neked nem tetszett, én viszont kíváncsian várom, mert szeretem a Disneyt.
3.
3.
Dontrip
#2: Hát... Igen van. Mert az embernek jó, ha nem mindig a világmegmentős shooter-ekkel játszik, amin legtöbbször csak még jobban felhúzza magát, amikor pont az ellenkezőjéért ült le játszani. Szerintem jó ha néha becsúszik egy ilyen játék két CoD közé.
2.
2.
anonymus26
#1: van aki ilyen re pénzt költ ?? pfff XD
1.
1.
anonymus26
hát ez mekkora egy rakás sz@r
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...