Epic Mickey 2: The Power of Two , MAC, PC, PS3, WIIU, X360

A teljesen egyedi játékmenettel rendelkező, ám a kritikusok köreiben nem egyértelműen pozitív sikert arató Epic Mickey visszatér egy folytatással.
Típus: Akció

Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.

Befutott a Games with Gold augusztusi kínálata

Amilyen szegényes volt a júliusi felhozatal, olyannyira ütős az augusztusi Games with Gold kínálata. Xbox One-on a Forza Horizon 2-t és a For Honort zsákolhatjuk be, de az Xbox 360-asok sem csalódnak a Dead Space 3-ban.

Epic Mickey - két spin-offot is terveztek hozzá

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor a Disney házon belül fejlesztett videojátékokat? Nem is volt olyan régen, az Epic Mickey-sorozat pedig az egyik utolsó próbálkozása volt a cégnek, amely két felvonást ért meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kánikulával együtt megérkezett az uborkaszezon is, most már tényleg nagyítóval kell keresni azokat a játékokat, amikkel szívesebben ütnénk el az időt egy kiadós strandolás helyett.

Vitára is megjelenik az Epic Mickey 2

"Srácok, mint tudjátok, az Epic Mickey 2 nem ment valami jól. Még a Junction Point is lehúzta a rolót miatta. Viszont valahogy vissza kéne hozni a halálból azt a játékot, és íme, az ötletem, hogyan: jelenjen meg Vitára is!"

Warren Spector még nem vonul vissza

Hiába zárt be a Junction Point, Warren Spector lelkesedését nem lehet letörni. A Thief és a Deus Ex atyja ugyan még nem árulta el, mihez kezd a jövőben, de egyelőre nem fontolgatja a visszavonulását sem.

Bezárt az Epic Mickey 2 fejlesztőcsapata

Meg nem erősített információk szerint a Junction Point végleg lehúzta a rolót, legalábbis a Star Citizen fejlesztőjének, a Roberts Space Industries Twitter-bejegyzéséből erre lehet következtetni. Viszlát, Mickey egér! (Frissítve!)

Egyértelmű bukás az Epic Mickey 2

Legalábbis az Egyesült Államokban, ahol mindössze 270 ezer példányban kelt el a játék a tavalyi év végéig, holott az első részből 1,3 millió darabot vittek haza a játékosok ennyi idő alatt. Muszáj erőltetni a sorozatot?

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

Epic Mickey 2: The Power of Two teszt

Nyolc éve annak, hogy Warren Spector elhagyta az Ion Storm fedélzetét, nyolc év, ami alatt meg kellett barátkoznunk a gondolattal, hogy a mester soha többet nem csinál majd Thiefet vagy Deus Exet. Végül az ő fejét is a Disney csavarta el.