HD kiadást kap a Yakuza első két része

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A japán Famitsu magazin szellőztette meg, hogy HD kiadást kap a Yakuza első és második része, mely PlayStation 3-ra érkezik november elsején - egyenlőre csak Japánban. A klasszikus PS2-es címeket most már tökéletes grafikával és finomra hangolt játékmenettel élvezhetjük.

A japán Famitsu magazin számolt be elsőként arról, hogy a Sega HD kiadást tervez a Yakuza sorozatuk első két részéhez, a csomag november elsején lát napvilágot a szigetországban - az európai változatról mélyen hallgat a kiadó.

Valódi nagyfelbontású képi világnak örülhetünk, a betöltési idők is csökkentek, valamint most már a telefonfülkében menedzselhetjük tárgyainkat. Az elfogyasztott ételeket ezentúl egy pipa jelzi a menüben - szóval a játékmenet is finomításon esett át. Korábban nagy Yakuza bejelentésről csiripeltek a madarak, minden jel szerint arról van szó, hogy a kiadó újra leporolja a klasszikus részeket. Ennek mi csak örülünk.

Ha anno kihagytad volna a japán maffia életet bemutató akciójátékot, itt az idő arra, hogy bepótold a hiányosságot. Várjuk az európai verziókat!

5.
5.
shatterhand
#4: a 3.résznek van demója
Elsőre nem jött be, de a sokadik harc után kezdtem megszokni és megszeretni.
Akármennyire is árkád, attól még ha az ellenfél előkap egy szamurájkardot, rendesen levágja az életerőd. Plusz felvehetsz bármit amivel csapkodhatsz, új skilleket vehetsz még nagyobb kombókkal.
Mini küldikből is rengeteg van.

Tartalmas csak kérdéses mikor unja meg az ember. Vagy korán vagy több 10 óra után.
Meg ha jól emlékszem már a különleges kiadásúakat is baromi olcsón szórták.
4.
4.
habo
#3: :) Akkor lehet kipróbálom...jónak hangzik ez a Yakuzás téma :)
3.
3.
shatterhand
#1: Olyasféle mint a shenmue. Egy kisebb kerületet járhatsz be és sok mini játék, feladat van.
A fő sztori nagyon jó a yakuza sorozatnak. A bunyót meg kell szokni (kicsit árkádos), de folyamatosan tudod fejleszteni magad.
Ha ps3ad van akkor inkább a 3. vagy 4. rész is elég. Azokat olcsón megkapod.
Látványra vegyes,mert néhol egyszerű, de az összekötő részek aprók.

Akkor ajánlom, ha nagyon unatkozol és nem írsz le előre egy játékot. Meg kell szokni, el kell merülni. Én a 3.al játszottam. Baromi jól indult, de aztán a monumentális sztori nagyon leült a kisvárosban. Elvoltam vagy 10-15órát mire feljutottam a nagyvárosba. Na ott már több bunyó is volt,meg illegális ketrecharci versenyekre is elmehettem,stb,stb.

Szal speciális a játék. Ha tetszik 10es, ha nem akkor meg 5-6ot adsz rá és el se merültél benne. Pedig nagyon ki van dolgozva.
2.
2.
DollSyndrome
Szuper. Csak akkor jöjjön az angol verza is. Japán hangal plz....uh uh.
1.
1.
habo
Még egy részét sem próbáltam ...aki tolta már valamelyket az mondjon már valami véleményt :) .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...