Yakuza

Akció-kalandjáték PS2-re, mely Japánban játszódik - a történetet pediglen nem más, mint a díjnyertes Hase Seishu írja, ki fincsi novelláiról már ismeretes lehet sokaknak.
Típus: Akció, Kaland

Februárban érkezik a PC-s Yakuza Kiwami

A tavalyi E3 során érkezett a hír, miszerint a Yakuza 0 és a Yakuza Kiwami számítógépre költöznek majd. Az előbbi még augusztusban meg is jelent, a Kiwami körül azonban nagy csend honolt. Egészen mostanáig.

Bulletstorm és Yakuza a novemberi PS Plusban

A korábbi híreknek megfelelően a Bulletstorm: Full Clip Editiont és a Yakuza Kiwamit tölthetik le novemberben a PlayStation Plus-előfizetők. PS3-on egy ütős partijátékkal gazdagodhatunk.

Már most ismerjük a novemberi PS Plus-játékokat

A szokásosnál jó három héttel korábban ismertette a Sony a PlayStation Plus novemberi PS4-es játékait. A gyengébb szeptemberi hónap után a Bulletstorm: Full Clip Edition és a Yakuza Kiwami vár ránk.

E3 2018: PC-re költözik a Yakuza-sorozat

A PC Gaming Show keretein belül jelentette be a Sega, hogy a Yakuza-sorozat két felvonása, illetve a nyugaton még mindig premier előtt álló Valkyria Chronicles negyedik epizódja is megjelenik PC-re.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!

E3 2017: A Yakuza és a Persona is jöhet PC-re?

A Sega szép lassan kezd a PC-s játékosok kedvében járni. A kiadó nyilatkozata alapján a Bayonetta első része és a Vanquish után van rá esély, hogy a Yakuza- és a Persona-sorozat is számítógépekre költözzön.

E3 2017: Traileren a Yakuza 6 és a Yakuza Kiwami

A Sega nem hagyja parlagon a közelgő Yakuza-játékait, a teljes értékű folytatás mellett az első rész remake-je is új trailert kapott a Los Angeles-i rendezvény kapcsán. Utóbbit kapjuk meg leghamarabb, még idén augusztusban.

Augusztusban jön a Yakuza remake-je PS4-re

A Sega végre elárulta a Yakuza Kiwami nyugati premierjének dátumát. A 2005-ös első rész felújított változata augusztus végén landol a boltokban egy sor bónuszanyaggal megspékelve. Új trailerünk is van!

Trailert kapott a Yakuza hatodik része

Pörögnek az események a Yakuza-sorozat körül. A héten jelent meg nyugaton is a Yakuza 5, a minap pedig kapott egy-egy új előzetest a Yakuza 6 és az első rész felújított változata.

Íme, a Yakuza-remake első trailere

Nemrég jelentette be a Sega a Yakuza hatodik részét, ezzel párhuzamosan pedig bemutatták az első rész remake-jét is. Ebből az újrakevert változatból érkezett meg most az első előzetes.