Traileren a Yakuza 1 & 2 HD Edition

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 20.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról lapunk beszámolt, érkezik a Yakuza 1 & 2 HD Edition - egyelőre csak Japánban. Reméljük a nyugati kiadásról sem feledkezik meg a Sega. A PS2-n hódító széria nyitódarabjait most már feljavított grafikával és finomhangolt játékmenettel élvezhetjük. Itt az első trailer.

A Yakuza sorozatot lehet imádni és gyűlölni, mindenesetre a szervezett japán bűnözés világát szokatlanul reális keretek között alkották meg a Sega fejlesztői, így aki lemaradt az első két részről november elsején beruházhat a HD kiadásba a Sony konzolján. Még nincs hír az európai verzióról, de azért reménykedjünk.

3.
3.
M.invisible
#2: Yakuzákban a játékmenet sokat nem változott a PS2 korszak óta. Ilyenformán nem lenne értelme egy teljes átdolgozásnak. Mellesleg ha valakinek kimaradtak ezek a részek, vagy nagy rajongója a sorozatnak, akkor biztos megveszi. Nem is az a lényeg, ezeknél, hogy egy teljesen mai színvonalat kapj, hanem csak a régieket piszkálják meg annyira, hogy az nézzen ki valahogy a mai generáció gépein is. Nem reboot-ról beszélünk ugye.
2.
2.
NoRush
Én ezt nevezem szánalmasnak. Minimális munkálatok mellett kiadnak egy "fúha vegyétek parasztok ez már HD kiadás" nevezetű semmit. Kérdem én: Miért nem lehet az egész játékot az alapoktól kezdve újragyártani?! Minden ugyanaz maradna, de a mai szinvonalat képviselve jönne létre. Az összes HD remake egy baromság, kicsit jobbak a szinek és textúrak + a többi kicsinyesség, de attól még ugyanúgy látom, hogy nem mai darab.
1.
1.
DON GONDOCS
Végre egy jó hír, ideje volt már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...