Virtua Fighter 5: Final Showdown pillanatok

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 24.
  • Videó
Link másolása
A Sega of America egy csomó játékmeneti felvételt tett közzé az új Virtua Fighterből, melyek az oktatómód sajátosságaira hívják fel a figyelmet. A speciális mozdulatok begyakorlását eme játékmódban vitelezhetjük ki: a breakdown-ok látványosak és a későbbiekben fontos szerepet töltenek be.

Az alapvető játékmechanika mellett a durvább ütésváltásokat az játék oktatómódjában gyakorolhatjuk be, így válhatunk a Virtua Fighter 5: Final Showdown mestereivé, hiszen egy komolyabb bajnokságon csak előképzettséggel célszerű indulni. Csekkold a Sega által frissen kiadott felvételeket: az egyiket helyben, a többit pedig a Sega Youtube-csatornáján. A bunyós cím már elérhető a boltokban Xbox 360-ra és PS3-ra.

6.
6.
shatterhand
#5: Hát így külön tényleg szar. A VF4 pazar volt ps2-n és azt a Quest módot vártam. De mivel nem volt online így nem vettem meg az 5-t. Most megvettem megosztva ezt a részt, de csak online játszok vele. Mondjuk ár értékben ez nem rossz (de csak megosztva,mert így 1900ba került:)

5.
5.
Jinbobo
#2: Én Tekken6-ban vagyok jártas, és egyet értek veled. Én sem vagyok kombókirály, de a helyzetfelismerésem elég jó benne, vagyis úgy cselekszek ahogy a helyzet kívánja. És eddig több mint 6000győzelem, és kb 2300 vereségem van, 76%-os eredménnyel. Tényleg rengeteg az olyan játékos, aki csak akkor tud nyerni, amikor sikeresen beadta azt a bizonyos ütést, amivel elkezdheti a betanult kombót. Az ilyeneket nagyobbrészt lealázom:) persze vannak profik, akik minden kombót el tudnak indítani, de ilyen gamerekkel tényleg csak elenyészve lehet találkozni. Meg vannak a még nagyobb profik, akik mindig tudják mikor kell támadni és mikor kell védekezni.
Én kitanultam a kedvenc kariknak a legjobb mozdulatait, és azokat használom, amikor tudom kombózom az ütéseket, de csak akkor amikor ténylegesen látom hogy megvan az esély a kivitelezésre.
Egyébként a sima Virtua Fighter 5 megvan, de ezt a mellékrészt még nem vettem meg. Szerintem egy update segítségével meglehetne oldani ezt az online funkciót, azok számára akik rendelkeznek az 5.részével. Mert kicsit sajnálok kiadni pénzt ugyanazért a játékért...
4.
4.
DON GONDOCS
Jókis harci mozdulatokat/ teknikákat pakoltak a játékba, így egész érdekesnek néz ki.
2.
2.
shatterhand
Birom a játékot, de csak mint amatőr.
Én úgy vettem észre vagyunk kevesen akiknek a hosszabb kombó nem fekszik és csak elvagyunk az ütés/rúgás kisebb kombinációjával.
Aztán vannak egy csomóan akik azt hiszik,hogy tudnak jól játszani valójában betanulnak 2 batárhosszú kombót, de igazából mást nem tudnak. Ha ezt el tudják kezdeni akkor oké, de ha nem akkor szart se ér a tudományuk. Számomra ők egyszinten vannak velem.

meg vannak az igazán profik nem is villognak fél méteres kombókkal ellenben mindig tudják mikor mit vigyenek be és jó a felfexeik is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...