Virtua Fighter 5: Final Showdown PS3, X360

A 2007-ben megjelent verekedős játék kissé átalakított, letölthető változata.
Típus: Akció, Verekedõs

Remake-et kap a Virtua Fighter 5: Final Showdown

A Sega a korábbi ígéreteinek megfelelően visszahozza a Virtua Fighter-sorozatot, méghozzá a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown formájában. A pletykák szerint ez a játék lesz a PlayStation Plus egyik ajándéka júniusban.

Mutatjuk a Games with Gold júliusi kínálatát

Xbox One-on két - egyébként remek - indie játékkal kell beérniük júliusban az Xbox Live Gold előfizetőinek, az igazán ütős címek az előző generációra várhatóak. Köztük a Splinter Cell: Convictionnel.

Virtua Fighter 5: Final Showdown pillanatok

A Sega of America egy csomó játékmeneti felvételt tett közzé az új Virtua Fighterből, melyek az oktatómód sajátosságaira hívják fel a figyelmet. A speciális mozdulatok begyakorlását eme játékmódban vitelezhetjük ki: a breakdown-ok látványosak és a későbbiekben fontos szerepet töltenek be.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét az E3-é, de azért lesz mivel játszani két bejelentés között. Végre boltokba kerül a gravitáció manipulálását középpontba helyező Inversion, megkésve, de jön a Game of Thrones szerepjáték, és a Bang Bang Racing képében magyar fejlesztésű anyag helyet kap a felhozatalban!

Letölthető játék lesz a Virtua Fighter 5 új verziója

A Virtua Fighter 5: Final Showdown nem új játék lesz, de természetesen azt sem mondhatjuk, hogy régi: ez a pár évvel ezelőtt megjelent verekedős cím felturbózott változata, finomabb játékmenettel, kibővült tartalommal és persze nyomott árral. A játékot letölthető formában szerezhetjük be.