Tonnányi DLC érkezik az új Assassin's Creedhez?

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 24.
  • Pletyka
Link másolása
Egy hivatalosnak látszó dokumentum tanúsága szerint az Assassin's Creed III megjelenése után egy raklapnyi letölthető tartalom jelenhet majd meg, amiknek a fejlesztésére külön csapatot rakott össze a Ubisoft. A kiegészítőket Season Pass segítségével is kiválthatjuk, így olcsóbbak lesznek.

Szögezzük le: egyelőre csak feltételezés, hogy sok DLC érkezik majd az Assassin's Creed III-hoz, ugyanakkor minden jel erre mutat, hiába nem mondott egyelőre semmi hivatalosat a Ubisoft.

A pletyka a Kotaku jóvoltából kapott szárnyra, a srácok egy hivatalosnak látszó levélre tették rá a mancsukat: ebben az Assassin's Creed fejlesztői megköszönik a GameStop munkatársainak az előrendelések beindítását, majd ismertetik, hogy mire számíthatnak a jövőben. A levélben elhangzik, hogy a Ubisoft külön csapatot állított rá az Assassin's Creed III megjelenés utáni tartalmainak előállítására, és bár a minőséggel dobálózik, mint a stúdiót életre hívó jelszó, sejthetjük, hogy valójában mennyiségi kérdés is állhat a háttérben.

Annál is inkább, mivel - a levélben is olvasható - a korábbi pletykáknak megfelelően úgy fest, a Ubisoft valóban Season Pass akcióval kedveskedik a rajongóknak. Bár ez utóbbiról nem ír konkrétumokat a dokumentum, a lényeget úgyis tudjuk: ha a kulccsal rendeled elő a játékot, kedvezményesen férhetsz hozzá a DLC-khez.

A kérdés: a Ubi inkább az Assassin's Creed III egyjátékos vagy multi részét erőlteti majd a megjelenés után?

40.
40.
voldi
Nem 2 forint lesz az biztos.
36.
36.
bsg09
#30: Így is anyázni fognak :)
35.
35.
Scorpion02
Engem rohadtul nem érdekelnek a DLC-ék főleg akkor ha még 2 küldetéssel vagy ha néhány multis dolgoggal akarják kibőviteni az egész játékot nem is vettem DLC-ét és nem is fogok de ezt a játékot nagyon várom :D és most megyek és folytatom az 1-et és még szerintem brotherhoodozok is ma este :D
34.
34.
lolman598
33.
33.
Drazhar
#31: Úgy hívják, hogy RGH-s Xbox - és igazából amit manapság művelnek a kiadók, hogy a játék egy része simán kész van már, de inkább utólag adják ki pénzért meg is érdemlik, hogy így szerezzem be :)
(Pl amikor év elején bejelentették az AC3-at, és már akkor(!!!) kint volt, hogy jön 2 dlc??? minek? miért nem lehet beletenni most komolyan...)
32.
32.
JcGross
Na, akkor ezt se kell megvenni.
31.
31.
lakodani95
az az egyetlen sz@r az assassins creedekben, h mindig kijön 8 féle kiadás mindegyikhez külön dlc és esély nincs rá, h egy alapjátékot szerezzek az összes küldetéssel :/
30.
30.
BrendOoN
#22: Szerintem sok ember csak dühösebb lenne, hogyha félévvel később jelenne meg.

Szvsz ezek a DLC-k a multiplayerről fognak szólni. Nincs túl sok olyan játék, aminek van SP, MP, de még Co-op módja is, aminek a kiegészítői az egyjátékos módról szólnának.
27.
27.
Jake Holden
#26: Én a multira fogadnék inkább, szerintem ahhoz fognak inkább nyomatni nagyobb számban.
26.
26.
randall13
#20: A kérdés inkább az, hogy ezek a DLC-k az alapjáték hosszából elvesznek, vagy hozzá tesznek?
22.
22.
bsg09
Akkor halasszák el a PC-s verziót mondjuk fél évvel, aztán majd szerencsés esetben tartalmazni fogja a dlc-ket.
21.
21.
Uhu123
Ennek most örülni kéne?
20.
20.
Jake Holden
Kétségtelen hogy sok játékot megölnek az agyon hajszolt DLC-k áradatával de azt ne felejtsük el hogy az AC3 jó játék lesz már csak az eddig látod videók és képek alapján arról nem is beszélve hogy előző részek is jók voltak épp ezért hiába nyomatják majd a DLC-ket mert én a singli miatt veszem meg és nem a DLC miatt.Ugyan akkor szerencsére a Ubisoft nem sokkot a játékokhoz töménytelen menyiségü DLC-t csinálni.
19.
19.
Necreon
#6: A Revelations -ből kiindulva, nem. Én mindenesetre visszamondom a gyűjtői kiadásra vonatkozó előrendelésem.
18.
18.
SL89
#17: *érvényesül :P
17.
17.
SL89
Engem nem győzött meg a levél hitelessége. Az első fele okés lenne a köszönettel meg minden. De a többi rész ahol beszámolnak a DLC-kről szertinten nem illik egy köszönő levélbe, plána ha ilyen jellegű ... De ettől eltekintve szeretném ha kapnánk mellé pár minőségi DLC-t amit igenis a játék végleges kiadása után készítenek és nem a már meglévő játék szétcincálásával hoznak létre. Bár sajnálatos módon az esetek 90%-ban az utóbbi eset érvéntesül ... :|
16.
16.
giga321
#15: Még sose vettem dlc-t és nem is fogok a DaVincist máshogy oldottam meg ;)


AArrr arrr.
15.
15.
Hanoi
Ez most egy olyan dolog, hogy kész a játék, majd hogy a sok birkáról még több bőrt le lehessen nyúzni, a kész játékból kivesznek elemeket, pl egy pár item, vagy terület, vagy küldetések, és azt "DLC" néven eladják. Aki meg ennek bedől azt őszintén tudom sajnálni.

http://internationalhouseofgeek.files.wordpress.com/2012/04/mona-dlc.jpeg

Sok embernek ismerős lehet.
14.
14.
randall13
Na ezért nem fogom megvenni ezt a játékot sem, majd amolyan "letölthető tartalom" formájában végigtolom ;)
13.
13.
Onegesius
ha single akkor jó, ha nem, akkor.... akkor is
12.
12.
Jake Holden
Nincs ebben semmi új dolog elvégre tényleg minden játékhoz jön DLC biztos lesz egypár ami a singli részét fogja képezni de a legtöbb inkább csak a multit fogja erősíteni mint pl egy karakter 3000ft-ért vagy max 3 map egy csomagban 5000ft.Szerencsére maga a játék elég jó lesz anélkül is hogy venni kelljen DLC-tén. Még csak vonom fel a szemöldököm hogy ez hírnek számít nem pedig a sajnálatos valóságnak hogy ez része a játékoknak. Elvégre a Pénz beszél....
9.
9.
daenath
Manapsag mar masbol se all 1 jatek csak DLC-bol, full jatek fele kiollozva es a tobbit DLC formajaban eladni, nagyobb profit, kurva egy uzletivilag ez uraim.
8.
8.
DON GONDOCS
Ha tartalmas dlc-k lesznek, amik kitolják a játékidőt akkor jöhet akár 10is
7.
7.
Másnapos
Erről ha jól tudom nincs információ de javitsatok ki ha tévednék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...