CGI trailert kapott a PlanetSide 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 26.
  • Videó
Link másolása
Ugyan már a PlanetSide 2 kapcsán kiadott gameplay előzeteseket is nagyon élveztük, a mostani CGI trailer végleg levett a lábunkról minket. Semmi extra, de a csatajelenetek és a látványvilág (mindez heroikus zene társaságában természetesen) abszolút meggyőzőek. Jöhetne már végre!

A kizárólag PC-re készülő MMOFPS bétatesztjére még mindig lehet jelentkezni, ennek apropóján adta ki a Sony Online Entertainment az új előzetest. A legutóbbi információk szerint a cég a napokban fejezte be a technikai hardverteszteket, ez - ha minden igaz - az előfutára lehet a tényleges tesztelésnek. A játéknak még mindig nincs megjelenési dátuma. Köszi, Cuppak!

9.
9.
karneol81
C64.. :-)
8.
8.
markoci555
hang nélkül néztem, de szerintem ez eddig a legjobb trailer videó, hihetetlen pörgős, nem nagyon láttam még ennyire eseménydús videót, hihetetlen nagy örömmel tölt el hogy ingyenes lesz valószínűleg
7.
7.
supergamer19
H.B.M=hű bazmeg nagy játék lessz!
5.
5.
Torque
#4: Abszolút ingyenes, csak kozmetikai cuccokért kell mikrotranzakcióban fizetni
4.
4.
Jake Holden
Ez a videó nagyon jó lett maga a játék is érdekes legalábbis az eddig látatok alapján mindenképp ki kel próbálni jó lenne már tudni mikor jelenik meg. Ez ha jól tudom nem havidíjas lesz ugye?
3.
3.
Ector
Kiprószáljuk az tuti :)
2.
2.
Cuppak
#1 ha valakinek béta kulcs lesz írjon rá a planetside 2 twitterére, én meggyőztem őket és adtak béta kulcsot :D!
1.
1.
Cuppak
6000 ember /szerver... durva játék lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...