Planetside 2 PC, PS4

A Sony régóta várt űr-MMO-jának folytatása a Planetside 2, teljesen naprakész technikai háttérrel.
Típus: Akció, MMO, MMORPG, Ûrstratégia, Ûrszimulátor

Jókora leépítés a H1Z1 fejlesztőcsapatánál

Több mint 70 munkatárstól vett búcsút a Daybreak Games. A lélekszámban jócskán megcsappant stúdiót az EverQuest, a Planetside 2, újabban pedig a H1Z1 kapcsán ismerhettük meg.

Planetside 2 - építs bázist!

Tartalmas kiegészítést kapott az ingyenesen játszható Planetside 2. A játékosok mostantól megépíthetik saját bázisukat. Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy az új Ant nevű járművel a térképeken elszórt Cortium nyersanyagot begyűjtitek.

Lemondott a Daybreak elnöke

John Smedley, a Daybreak Game Company (korábban Sony Online Entertainment) társalapítója és vezérigazgatója távozott a cégtől. Nem tudni még, hogy a lemondásnak köze lehet-e a Lizard Squad-féle hackertámadáshoz.

Hackertámadás érte a Daybreak Studios játékait

A Lizard Squad újra hallatott magáról, ezúttal a Daybreak Studios játékai, a H1Z1, a Planetside 2 és az Everquest a szenvedő alanyok. A DDoS-támadás John Smedley és a hackerek közti ellentétekre vezethető vissza.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lement az E3, ideje visszasüllyedni a jelen megjelenései közé! A héten több érdekesebb cím is megjelenik a boltokban, élükön természetesen a várva-várt Batman: Arkham Knighttal.

Hónap végén jelenik meg a PlanetSide 2

A Sony tájékoztatása szerint hosszas halasztások után június végén végre megérkezik a PC-re már egy ideje elérhető PlanetSide 2 PlayStation 4-es változata. A konzolos port egy új térképet is tartalmazni fog.

Leépítések a H1Z1 és a PlanetSide 2 fejlesztőinél

Miután a Sony eladta a Sony Online Entertainment csapatát, a stúdió Daybreak Game Company néven folytatta pályafutását. Azonban az új tulajdonos átszervezi a stúdiót, néhány fejlesztőnek felmondott.

Eladta a Sony a Sony Online Entertainmentet

Hoppá-hoppá, erősen indul ez a február: a Sony eladta a Sony Online Entertainmentet egy befektetési cégnek, így az a továbbiakban tőle függetlenül és Daybreak Game Company néven működik majd.

Guinness-rekordot döntött a PlanetSide 2

Ezen a hétvégén a PlanetSide 2 közössége világrekordot döntött: az eddigi legtöbb játékos vett részt a csatában egyszerre, szám szerint 1158-an harcoltak az FPS-ben, amely mindenképpen elismerésre méltó.

PlanetSide 2 - Január 20-án rajtol a béta

Kisebb csúszás után, de hamarosan elrajtol a PlanetSide 2 PlayStation 4-es bétája, a Sony Online Entertainment ugyanis hivatalosan is megerősítette, hogy január 20-án veszi kezdetét az online csatározás.