Itt a Silent Hill: Revelations 3D előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Október végén kerül a mozikba a Silent Hill: Revelations 3D. A viszonylag jól sikerült első rész után tényleg van okunk pezsgőt bontani, hiszen befutott az előzetes is. A Silent Hill 3 játék rajongóinak kedves lehet a főszereplő kiléte - ő ugyanis Heather Mason. Tisztességes adaptáció?

Cooltúra rovatunk mai szereplője a második Silent Hill mozifilm. Miután az apja eltűnik, Heather Mason egy különös és ijesztő alternatív valóságba keveredik, ahol talán választ talál azokra a kérdésre, hogy miért kínozzák szörnyű rémálmok már gyerekkora óta. A Silent Hill: Revelations 3D rendezői székében Michael J. Bassett ül, akinek a Solomon Kane-t köszönhettük. De a horror műfajában sem ismeretlen, A vadász kifejezetten remek alkotás volt. A Silent Hill rajongók idén halloweenkor fáradjanak el a mozikba!

31.
31.
BryceHUN
A Silent Hill film olyan mint egy RE film (bár a SH még filmben is jobb mint a RE), mind a 2 film csak azért létezik, hogy a névvel eladjanak 2 teljesen középszerű művet/filmsorozatot. A SH film egy egész jópofa horror film volt, de egy valami hiányzott belőle, mégpedig a hangulat. Emiatt (az én szememben) ez a film, mint SH adaptáció megbukott. Egy teljesen középszerű horror film, amit a névvel akarnak eladni, kár érte. Az első rész után nagyon nem hozott lázba ez az előzetes sem, látszólag minden marad úgy ahogy volt.
26.
26.
frenkyboyhun
24.
24.
drat576
ha a SH3 alapján készül akkor Sean Bean megint keserves kínhalált fog halni :)
23.
23.
drat576
#1: egyelőre csak egy újabb feldolgozás lesz
22.
22.
simon 555
#21: ja,hogy az első részben is játszott?:D
akkor nem mondtam semmit.
már régen láttam az elsőt és nem emlékeztem rá.akkoriban még nem ismertem mint színészt.
21.
21.
simon 555
#16: hacsak nem fog minden részben más szerepelni,elvégre a játékokat dolgozzák fel(ez a 3. részt).
na meg ez már a trilógia 2. része nem?vagy az eredeti Silent Hill-en kívül lesz még 3 rész ami ezzel kezdődik?
20.
20.
dyousee
#10: Akkor jó. Már azt hittem, hogy valami mutálódott, csúf kórság elnevezése ;)
19.
19.
Deadzone
gyenge c kategóriás amcsi popcorn horror lesz, silent hill szerű köntösben... nem kéne hagyni, hogy holywood rátegye a mancsát ilyen nevekre. egy méltó film kéne japán rendezővel, és a játék szériához hasonló beteges, elhagyatott hangulattal. az arcomba szálló 3d-s felirattól meg egyenesen sírhatnékom van.
18.
18.
Dentorel
Az első rész máig a kedvencem. Annak idején nagyon meg akartam venni DVD-n, de olyan fapados kiadások voltak, hogy letettem volna. Ellenben BD-n beszereztem áprilisban. Fantasztikus kiadvány, s érdekes, hogy hány olyan jelenet volt, amit díszletnek gondoltam, s végül kiderült, hogy mesterműnek számító CGI.

De, hogy témához vágjon én várom a folytatást. Az előzetes alapján ígéretesnek néz ki. Remélem hasonló történetvezetést, s minőségi színvonalt kapok, mint az első rész esetében. Csalódott lennék, ha ez nem így történne.
17.
17.
deviques
#16: Sean Bean - the living spoiler :D
16.
16.
Ecneb
#14: Szerintem a trilógia végén hal meg, addig éltetik a reményt, hogy élni fog.
15.
15.
AmreyP
15: hát ez nem igazán fogott meg :S pedig elsö rész nagyon tetszett...
14.
14.
simon 555
#7: Sean Bean-t észre sem vetted benne?:D
van egy olyan érzésem,hogy ebben is meg fog halni XD
13.
13.
Ecneb
Ha valaminek revelations van a címében, akkor az nálam már bukás lesz....
12.
12.
Mortis
Nagyon gagyinak tűnik. A főszereplő lányka minden képkockáján gyenge, bár lehet, hogy a trailer kedvéért tudatosan választották ezeket...
Várhatóan a térhatás s a rajongók kitartása viszi majd sikerre.
11.
11.
Jinbobo
#5: Hazaértek csak holtan. Lényegében a szellemvilágban voltak. Azért is volt szürkébb felvételben. Szerintem nagyon jol kivitelezték, várom a folytatást! A játékokat is imádom, a Shattered Memories az egyik kedvencem!
10.
10.
Trapyd
#9: A trikógia a tripodok kedvelt felsőruházata. (Tájékoztatásul közlöm ha, valaki nem tudná.)
9.
9.
Trapyd
#1: Úgy tudom trikógiát akarnak forgatni belőle.

Az első rész nagyon tetszett és várom a második részt. Ám a régi trailerben másik lány szerepelt, teljesen más jelenetekben és nem vágom, hogy what the fuck. Elkezdték forgatni a filmet és kukázták, majd kezdték az elejéről?
8.
8.
altF4
Na ezt muszáj lesz moziba megnézni... :/ :D
7.
7.
balint23h
6.
6.
AnimeWarlord
Kicsit félek, hogy valami béna tini horror lesz belőle, de biztos beülök majd a moziba végignézni.
5.
5.
kukac450
Júújj de várom. ^^

Emberek, lehetne egy kérdésem az első filmmel kapcsolatban?

A végét nem értettem. Haza is értek, meg nem is. Az összes részével játszottam, kivéve az elsővel. Akkor sem esik le. Az egyik haverommal csak pislogtunk, hogy most akkor mi van?
4.
4.
BloodyDeath
Édes istenem, de hát eez iszonyat jó lesz. :) Imádtam a másik filmet, mint ahogy a játékokat is.
3.
3.
Gyerekek ez *durva jó!

Nem is tudtam hogy lesz új SH!

Az első film számomra kellemes csalódás volt, igaz a végével kissé elégedetlen voltam, de a film azért nagyon sok újdonságot hozott a szürke, katasztrofális game adaptációk világába.

Pl. szerepeltek dalok a játékokból, ami szerintem fergeteges húzás volt! Mikor a trailer elején is megszólalt a Promise az SH2-ből, bizony kirázott a hideg...

Várom nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...