Multiplayer programozót keres a CD Projekt

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 30.
  • Hír
Link másolása
Multiplayer programozót keresnek a The Witcher fejlesztői, ami azért is érdekes, mert a csapat eddigi játékaiból kimaradt a többjátékos mód. A CD Projekt RED bevallottan multis képességekkel bővítené a motorját, de egyelőre korai lenne következtetéseket levonni a lépésből - mondják.

A CD Projekt RED honlapján feltűnt álláshirdetés abszolút hivatalos, és még csak nem is tévedés: a The Witcher fejlesztői kertelés nélkül vállalják, hogy többjátékos fícsörökkel bővítenék a Red Engine-t. A csapat olyan multiplayer programozót keres, akik aktívan együttműködne a fejlesztőcég keménymagjával, a feladata pedig az lesz, hogy elhárítson előlük minden technikai akadályt, amit a multiplayer jelenthet.

A hirdetés szerint a fejlesztőnek roadmapet kell írnia a multiplayerhez szükséges változtatásokról, meg kell terveznie és valósítania a Red Engine hálózati és többjátékos részét, továbbá a jövőben is részt kell venni a motor alakításában. A PC-s, PS3-as és Xbox 360-as tapasztalat előny, ahogy az sem árt, ha az illető már dolgozott korábban szerepjátékon.

A CD Projekt RED jelenleg öt játékon dolgozik, készül a következő generációs motorja is, de csak a Cyberpunk nevű anyagot ismerjük hivatalosan, és arról sem tudunk sokat. A csapat marketingese, Michal Platkow-Gilewski szerint a lépésről nem kell konkrét következtetéseket levonni, a multiplayer bevonásának eredményeiről "egyelőre korai" lenne beszélni. Ne vegyük készpénznek, hogy a Cyberpunk vagy a The Witcher 3 már többjátékos móddal érkezik, amiről itt szó van, az a Red Engine felkészítése a multira.

8.
8.
rics92
Na ebből vajon mi sül ki.
7.
7.
zsoze
Nekem a cikk címről a Cyberpunk ugrott be ha a szerepjáték vonalat követik márpedig azt követik mivel a szj kitalálója eléggé benne lesz a világ megalkotásában nagyon megállná a helyét a coop/multi (aki ismeri az asztali mivoltát annak nem kell magyarázni) Várós mi lesz ebből ...
6.
6.
BigDaddy HUN
Énis úgy hallottam h a Gamescom-on valamit fognak mutatni.

Már csak egy pár hét mert augusztus valahanyadikán lesz csak nem ugrik be asszem 22.-én.
5.
5.
The Lone Drow
Elméletileg lassan bejelentenek valamit, ami nem új játék, a Gamescom-on elvileg demózni is fogják. Elméletileg az előző CDPR konferencián mondtak olyat, hogy a TW3-al még várnak, amíg befejezik a TW2 boxos adaptációját, majd kap egy kiegészítő lemezt és kicsit pihen a sorozat. Szerintem a kiegészítő lemez lesz ez :)
4.
4.
Normen1976
No ezzel én is így vagyok. A Witcher sorozattal örökre belopták magukat a szívembe. Bármit fognak kézíteni, várós :)
3.
3.
Dontrip
Én eldöntöttem, hogy amit a CD Projekt RED fejleszt azt megveszem.
2.
2.
JcGross
Ez már vagy egy hetes hír, már ne is haragudjatok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...